Nie da się nie uśmiechnąć.
Nothing's gonna change my FUCK for you!
Konto usunięte
2012-09-16, 21:11
ja to mam wrażenie, że Ci ludzie mają tiki, nie mogą tego opanować i po raz któryś z kolei już mają tego dosyć, dlatego za każdym tikiem bluzgają, w stylu "k🤬a!...znowu", "c🤬j..."
Ojciec_Mateusz napisał/a:
Scenka w kościele. Idzie klecha z tacą, wrzuca mu taki chory 10 zł a za chwilę:
ARGHH K🤬A DAWAJ TO, C🤬J C🤬A!
K🤬a mać, to się wydaje śmieszne, bo momentami faktycznie jest- ale ja w ciągu ostatniego miesiąca miałem przez sk🤬ysyńsko wielki niedobór magnezu przej🤬e tiki nerwowe oczu. Mówię wam- nie ma c🤬ja aby wyjść z domu i po kilku minutach nie mrugać oczami z częstotliwością 5 mrugnięć oczami na sekundę. I to przez cały miesiąc, dzień w dzień, od rana do wieczora. Kwestia neurologii. Ja z TYM pikusiem ledwo mogłem żyć, a co dopiero ten tutaj. Przek🤬ione i tyle, cieszcie się, że nie chorujecie na to cholerstwo bo 3/4 z was na pewno by sobie p🤬lnęło w łeb.
Wszystkim, którym ciśnie się na palce komentarz typu:
"Urzekła mnie Twoja historia itp" piszę- możecie się zabić, życiowe niedojdy.
lol, wychodzi z domu
Konto usunięte
2012-09-16, 21:38
Brawo dla kolesia, za to, że potrafi się śmiać z siebie i swojej choroby. Ja osobiście bym nie wytrzymał tego, że co chwilę muszę krzyczeć cokolwiek i pewnie co chwilę gubiłbym wątek.
od 03:00 dużo cycków
Konto usunięte
2012-09-16, 21:57
hahaha pozytywny gościu
Czuję że odnalazłbym się z nimi na tej wycieczce, a pioseneczka najwyższych lotów.
Piwko, bo sam mam Tourette'a (nie, nie bluzgam)
podpis użytkownika
Nigdy nie zaglądam do jednego tematu dwa razy, więc daruj sobie kierowanie do mnie komentarzy.
Fakt, piosenka w tym wykonaniu śmieszna, ale ogólnie to żal mi tego kolesia, bo ta choroba, to nic ciekawego.
podpis użytkownika
Nikt nie pomyślał, że ten śpiewający koleś to może być fejk? Mało randomowe te jego tiki wg mnie.
Konto usunięte
2012-09-16, 22:58
Połezja:
Na górze róże,
Na dole gnój,
Chciałbym nie miec Touretta,
K🤬a, c🤬a, c🤬j.
Konto usunięte
2012-09-16, 23:07
Cudowny kawałek

Przepływa przez niego szczęście i pozytywna energia. 3 razy tak, noty po 10 i wszystkie smsy świata.
Konto usunięte
2012-09-16, 23:19
Ta piosenka w jego wykonaniu, to jest dokladnie meskie spojrzenie na miłość. Wszystko pięknie ślicznie, miłość itd, ale w gruncie rzeczy chodzi tylko o tits, fuck, ass.... sama prawda!
o k🤬a, no nie mogę po prostu...
... ale tak na poważnie, beka beką, ale jak ja bym miał coś takiego to bym się chyba zachlastał :x
podpis użytkownika
Gasior, pomarańczowa małpa (vel ratownik medyczny). Mam 164,5% zaufania społecznego w Polsce i mam w dupie Twoje zdanie.
Konto usunięte
2012-09-17, 1:13
Dajcie mi link tego na yt

sciagne to sobie na telefon jako mp3 bo wpadlo mi w ucho