👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Brawo dla kolesia, za to, że potrafi się śmiać z siebie i swojej choroby. Ja osobiście bym nie wytrzymał tego, że co chwilę muszę krzyczeć cokolwiek i pewnie co chwilę gubiłbym wątek.
Czuję że odnalazłbym się z nimi na tej wycieczce, a pioseneczka najwyższych lotów.
Fakt, piosenka w tym wykonaniu śmieszna, ale ogólnie to żal mi tego kolesia, bo ta choroba, to nic ciekawego.
Nikt nie pomyślał, że ten śpiewający koleś to może być fejk? Mało randomowe te jego tiki wg mnie.

Cudowny kawałek
Przepływa przez niego szczęście i pozytywna energia. 3 razy tak, noty po 10 i wszystkie smsy świata.

Ta piosenka w jego wykonaniu, to jest dokladnie meskie spojrzenie na miłość. Wszystko pięknie ślicznie, miłość itd, ale w gruncie rzeczy chodzi tylko o tits, fuck, ass.... sama prawda!
podpis użytkownika
Gasior, pomarańczowa małpa (vel ratownik medyczny). Mam 164,5% zaufania społecznego w Polsce i mam w dupie Twoje zdanie.
Dajcie mi link tego na yt
sciagne to sobie na telefon jako mp3 bo wpadlo mi w ucho

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie