📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziś paczek nie będzie
nic tak nie cieszy jak ludzkie nieszczęście

Zasysacz napisał/a:
O.o
Co to za pokemonowe czy jak to się tam nazywa pismo dla ameb..
Ehh.. pomyśleć, że milenialsi już od 4 lat mogą legalnie chlać, a od 6 lat rozmnażać się..
PabllosSantoDaSilva napisał/a:
Van kurierski to niczym auto uprzywilejowane. Blokowanie ruchu, stawanie w bramach, ścieżkach rowerowych i na przejściach dla pieszych, jazda po i wzdłuż chodnika, problem? Wystarczy włączyć magiczne... światła awaryjne. Ostatnio taki cep z InPostu siedział mi na zderzaku a po dojechaniu do ogona zatoru jakby nigdy nic na przeciwległy pas i 200 metrów pod prąd po czym na zakazie wjechał na stację benzynową także pod prąd. Jakim cudem oni nie mają jeszcze kompletu punktów?
Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. w Niemczech Deutsche Post stoi wszędzie tam, gdzie im się podoba. Jedzie, jedzie, jedzie sobie dostawczak, nagle staje przed tobą na środku drogi, włącza awaryjki i zadowolony. Są gorsi od naszych kurierów, czy Einsatzgruppen na ziemiach wcielonych do Rzeszy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie