Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zestaw VR za 90zł - Poradnik
Konto usunięte • 2015-12-15, 21:02
Hej, parę dni temu wstawiłem tutaj prezentację VR - teraz mam dla was wszystkich poradnik krok po kroku, jak już od 90zł możecie ustawić własny VR.

Obiecuję, że to ostatni filmik w najbliższym czasie. Koniec spamowania z mojej strony!

Zgłoś
Konto usunięte 2015-12-15, 21:06 21
Świetna opcja!

PS
Jak to jest możliwe, że masz rudą brodę i włosy koloru blond?
Zgłoś
Boss-man 2015-12-15, 21:10 13
Synek czy Ty się w lustrze czasem przeglądasz ?
Zgłoś
Hubertus999 2015-12-15, 21:13 41
Z kąd ten menel ma aż 9 dych ?

podpis użytkownika

I am cold,but not as cold as my first wife.
Zgłoś
Konto usunięte 2015-12-15, 21:33 1
@Up butelki sprzedał.
Zgłoś
maderfakermen 2015-12-15, 22:56 5
Materiał zacny, konkretny. W pewniej chwili nawet przeszło mi przez myśl, żeby sobie to sprawić. I spoko. Ale wytłumacz mi po c🤬j ludzie zapuszczają wieśniacką brodę i robią p🤬lnik na czubku głowy. Tylko po to, żeby wyglądać jak p🤬lony hipster? Nie pojmuję.

ps. zgól brodę
Zgłoś
Konto usunięte 2015-12-15, 23:05 3
Maderfakermen napisał/a:

Materiał zacny, konkretny. W pewniej chwili nawet przeszło mi przez myśl, żeby sobie to sprawić. I spoko. Ale wytłumacz mi po c🤬j ludzie zapuszczają wieśniacką brodę i robią p🤬lnik na czubku głowy. Tylko po to, żeby wyglądać jak p🤬lony hipster? Nie pojmuję.

ps. zgól brodę

P🤬lnik faktycznie jest, to okres przejściowy - finalnie chce mieć kuca (nie wiem czy to lepiej czy gorzej w sumie xD)

Broda jest spoko, ruda taka, unikalna, nie wiem co w niej złego

Dzięki za wsparcie materiału piwerkiem!
Zgłoś
Konto usunięte 2015-12-16, 1:11
Stary coś pięknego...

ale oczy do wymiany po kilku dluzszych grach
Zgłoś
Konto usunięte 2015-12-16, 1:36 14
"finalnie chce mieć kuca" - o ja p🤬lę, kolejny klon na mieście.
Ja p🤬lę, ja zapuściłem brodę po raz pierwszy, jak im k🤬a nawet prze głowę nie przeszło by to zrobić. Ba, może ich nawet nie było na świecie. A teraz, muszę się k🤬a opamiętywać i golić, by nie wyglądać jak jedn z was z brodą , kucem i jeszcze rurkami czy innym gównem. Jak ludzi bardzo musi pop🤬lić, by zobaczyć jakiegoś zj🤬ego jacykowa i jak lemingi biec do sklepu czy do fryzjera? Jak ronaldo czy inny wasz ulubiony p🤬lec zje gówno , to też wszyscy będziecie sobie srać do mordy?

Co do filmu się nie wypowiem , bo dopiero włączam.
Zgłoś
Konto usunięte 2015-12-16, 2:44
^ale śmieszny ból dupy, szczególnie że swój wygląd uzależniasz od kilku pedałów w rurkach na ulicy XD swoją drogą właśnie każda osobę z długimi włosami i brodą porownałeś do jacykowa i jego fanów, tego jeszcze nie było
Zgłoś
kaiel 2015-12-16, 5:42 2
po telefonie pod powieki ,taką nokię 3310 i jest jak w Tronie

podpis użytkownika

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
Konto usunięte 2015-12-16, 7:07 1
O czym nie było powiedziane - do poprawnego działania smartfon musi być wyposażony w żyroskop (obrót głowy powoduje obrót obrazu) i czujnik Halla (działanie przycisku magnetycznego)
Zgłoś
Konto usunięte 2015-12-16, 7:17 36
Ja p🤬le, co was obchodzi jak ktoś wygląda? Jesteście jakimiś pedałami, że wszyscy faceci muszą wyglądać tak jak wam się to podoba, czy co?
Zgłoś
rafal_etz 2015-12-16, 7:38
Filmik fajny ale autor jakis zj🤬y wystarczy na typa popatrzec, j🤬i hipsterzy haha p🤬deczki:D
Zgłoś
Dezeus 2015-12-16, 7:43 1
pepper.pl/promocje/darmowe-google-cardboard-tym-razem-od-minir-13977
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie