podpis użytkownika
Nie warto się kłócić z ludźmi głupszymi od siebie ...

@up
bez kitu, moje pierwsze skojarzenie bylo takie ze gosc gada jak jakis pieprzony syntezator mowy!
+
+
= Saur0n100Vlog
---edit---
ahahahaa no i widac chlopak ma ciekawe zainteresowania :}}}
bez kitu, moje pierwsze skojarzenie bylo takie ze gosc gada jak jakis pieprzony syntezator mowy!

---edit---
ahahahaa no i widac chlopak ma ciekawe zainteresowania :}}}
Cytat:
Użytkownik Saur0n100Vlog skomentował film WIBRATOR CZY DILDO

PO co on tu ładuje takie filmiki niech spada do programu MAM TALENT albo IDOL tam kariera czeka takich idiotów
bionicle93 napisał/a:
Nie wiem, czy ktos zauwazyl, ale ona na palcu ma obraczke...
Od mamy dostał

troszke wiecej charyzmy, wąsik wyrazniejszy...
i mnie by dal rade przekonac zeby wywueżć wszystkie inne kamery oprucz SANYO do obozow;)
i mnie by dal rade przekonac zeby wywueżć wszystkie inne kamery oprucz SANYO do obozow;)
Znam tego kolesia. Grałem z nim w NFS Most Wanted. Ma też kanał na yt o nazwie Sauron100 czy coś takiego

@ringus no to dylemat :
-być dumnym,że znasz gwiazdę internetu
-wstydzić,że znasz TAKĄ gwiazdę internetu
-smucić,że nie powstrzymałeś go przed zostaniem gwiazdą internetu
-cieszyć na myśl jak ta gwiazda internetu będzie miała sp🤬olony najbliższy okres życia
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
-być dumnym,że znasz gwiazdę internetu
-wstydzić,że znasz TAKĄ gwiazdę internetu
-smucić,że nie powstrzymałeś go przed zostaniem gwiazdą internetu
-cieszyć na myśl jak ta gwiazda internetu będzie miała sp🤬olony najbliższy okres życia

podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.