👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ringus napisał/a:
Znam tego kolesia. Grałem z nim w NFS Most Wanted. Ma też kanał na yt o nazwie Sauron100 czy coś takiego
![]()
Sauron -> pierścień -> ring
Czyżbyś był jego sługusem ringusem?

Ja tutaj widzę potencjał na kolejnego samobójce Live
Trzymam kciuki... (Zapomniałem jak on ma na imię)

youtube.com/user/Saur0n100p/u
moze wasa nie ma ale jest głos :****
"moge MIEC male PRoBleMY z WEjSCIEm na PIORUnoCHRON. MOWIE WAM TO abyscie siE NIE ZDZIWILI" [pismo odzwierciedla w ktorym momencie gosc akcentuje dane slowo ;P]
watch?v=IzUVIhDRtCI -> na tym filmiku kojarzy mi sie z gracjanem roztockim
moze wasa nie ma ale jest głos :****
"moge MIEC male PRoBleMY z WEjSCIEm na PIORUnoCHRON. MOWIE WAM TO abyscie siE NIE ZDZIWILI" [pismo odzwierciedla w ktorym momencie gosc akcentuje dane slowo ;P]
watch?v=IzUVIhDRtCI -> na tym filmiku kojarzy mi sie z gracjanem roztockim

on jest moim miszczem niedługo bede miał koszulke z jego podobizna

Ahhhh to trzymające w napięciu ujęcie ściany.... Skurczybyk chce mnie o zawał przyprawić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie