👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

boję się, że autor tematu może mieć problemy z dożyciem poranka...

O stary pojechaleś po krawędzi już lepiej rób sobie jaja z papieża
Cytat:
boję się, że autor tematu może mieć problemy z dożyciem poranka...
ja wolę dożyć i powiem: trener Chucka

No nieźle, a tak z ciekawości. Co to jest za koleś obok louiego ferrigno ?
przy półobrocie to on sie złamie teraz !
po tym zdjeciu juz sie go nie boje !!!!!!!! jestę Hardkorę !
po tym zdjeciu juz sie go nie boje !!!!!!!! jestę Hardkorę !
No cóż czas nie stoi w miejscu. Już wyobrażam sobie tą żałobę w internecie gdy Nasza ikona wyciągnie kopyta.
@up Nawet nie mów, na kilka dni powinni wtedy wyłączyć internet

Że się tak wraże czas go posunął, a ja myślałem że to on posuwa czas.
Co tu dużo mówić. Człowiek legenda zupełnie wystarczy. Aż sobie odpale Zaginiony w akcji!
Nie dosyć, że przeklejone w monstera to jeszcze nawet w tej samej formie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie