mi sie nie podoblo, nie dla takich filmikow zalozylem konto na sadisticu

@up all
ehh widać że jedne laski jakie mieliście to dmuchane lub w jpg. a piersi jakie macaliście to jedynie z kurczaka
ehh widać że jedne laski jakie mieliście to dmuchane lub w jpg. a piersi jakie macaliście to jedynie z kurczaka
okrężnica napisał/a:
10 minut wcześniej...Obrazek
true story
rozpoznaje że to Jessica Biel, ale nie rozpoznaje z czego, jeśli ktoś wie z jakiego to filmu to niech pisze.
Pusty pokój, bez mebli (poza sofą i stoliczkiem), bez ozdób na ścianie - śmierdzi fejkiem.
@PanEmo
Teraz jest taka moda na biedę w pokoju...
Teraz jest taka moda na biedę w pokoju...
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
ja p🤬le czlowieku, jednak dobrze robilem mijajac kazdy twoj post.

o ty c🤬ju, czekałem do ostatniej sekundy na jakiś zwrot akcji!

o k🤬a to było takie sadystyczne że będę mieć schizy do końca życia

myslalem o przypalaniu , wbijaniu szpilek , zootube, bukakke , zbiorowym gwalcie, ale nie o gownianym kocyku i podusi
wstyd mi za was i za moje zboczone mysli

a co jeżeli gość na filmiku jest mistrzem troll'ingu i babka wybudzała się ze snu po pigułkach gw🤬tu, a on podłożył jej pod głowę(przez co wątpię czy wygodniej jej się leżało bo wyglądała jakby miała złamany kark) poduszkę nasączoną chloroformem, a kołdra ma wyciętą dziurę na wysokości jej dupy?
po przeczytaniu tego co napisałem zdałem sobie sprawę z tego jaki to nieśmieszny kwas. kariery tu nie zrobię.
po przeczytaniu tego co napisałem zdałem sobie sprawę z tego jaki to nieśmieszny kwas. kariery tu nie zrobię.

podpis użytkownika
Jeśli nie boli, to źle to robisz.