👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

OOO FUCK FUCKU FUCKUNATE!!!!!! Leci dla tego Pana soczysty browar
i to lubie!
a monolog tego Pana mówi sam za siebie.

a monolog tego Pana mówi sam za siebie.
Jak będziecie mieli kiedyś pannę (nie kołtuna na telefon), to zobaczycie że tak to się właśnie robi w normalnym domu

-Tommy napisał/a:
rozpoznaje że to Jessica Biel, ale nie rozpoznaje z czego, jeśli ktoś wie z jakiego to filmu to niech pisze.
Żyć szybko, umierać młodo(2002)
[ENG] Rules of Attraction
Filmik jak najbardziej na propsie ale do konca bylem pewien ze pusci jej baka na glowe.

"Prawdziwy mężczyzna traktuje kobietę z szacunkiem" WTF? Baba schlała się jak menel i to ma być kobieta?
luzik, może jestem przewrażliwiony na tym punkcie, ale pointa powinna brzmieć "Real men treat EVERYFUCKINGBODY with respect"... nie wiem dlaczego dziurawcom miałoby się tego "respectu" należeć więcej, czy mniej...

Gracjan napisał/a:
ja bym ją posuwał że by nie mogła hodzić
Ja na Twoim miejscy kupiłbym słownik ortograficzny...
so.pwn.pl/lista.php?co=chodzi%E6
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie