📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu

psotny_fiutek napisał/a:
Witaj w klubie. Ja niestety też !
I cyk ! Po ujemnym piwie nam się teraz należy.
Kara musi być !
Tradycjonalnie sprzatam dom w soboty i piwkuje. ja mam dobrze, tez dlatego, bo tylko jeszcze podlogi zostaly.
pozdrowienia z Monachium.

Ten pedał jest podobno jakimś hitem internetu. Nagrywa jakieś pedalskie filmiki, a przychlasty to oglądają.
dżonyłojlker napisał/a:
Ten pedał jest podobno jakimś hitem internetu. Nagrywa jakieś pedalskie filmiki, a przychlasty to oglądają.
Czyli wychodzi na to że jesteś przychlastem

psotny_fiutek napisał/a:
Czyli wychodzi na to że jesteś przychlastem
Obejrzałem na sadolu, winić i piętnować trzeba osoby które to rozpowszechniają. Ja jestem niewinny. Ja nie wiedział, ja nie chciał

Riikko napisał/a:
Tradycjonalnie sprzatam dom w soboty i piwkuje. ja mam dobrze, tez dlatego, bo tylko jeszcze podlogi zostaly.
pozdrowienia z Monachium.
Szcęść boże bracie! Widzę że Jezus gości w Twoim domu! Mam nadzieję że po sprzątaniu podłogi skupisz się na części chwalebnej modlitwy różańcowej do Maryji. Cieszę się iż wykonujesz obowiązki domowe. Milego dnia i z Panem Bogiem.

Ładuj baterie wiarą ku chwale Pana..

baronturbina napisał/a:
Szcęść boże bracie! Widzę że Jezus gości w Twoim domu! Mam nadzieję że po sprzątaniu podłogi skupisz się na części chwalebnej modlitwy różańcowej do Maryji. Cieszę się iż wykonujesz obowiązki domowe. Milego dnia i z Panem Bogiem.
Ładuj baterie wiarą ku chwalenPana.
Słaby przedmiot kpin sobie znalazłeś...
xv89 napisał/a:
Słaby przedmiot kpin sobie znalazłeś...
Zapewne chodzi Ci o ładowarkę z dwoma bateriami Duracell AA 1,5V. To była taka metafora odnośnie nabierania pozytywnej energii na resztę soboty.
~Velture napisał/a:
Gake and Fay
choćby nie wiem jak to przekręcić to i tak wychodzi jedno:
velture kaleka umysłowa i fizyczna
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie