Kolejny świetny film prezentujący przydatność i kompetencje niewątpliwie bardzo potrzebnej instytucji, jaką jest straż gminna
Bezradność w oczach pana komendanta- bezcenna
Dla ADHD: bohaterski wjazd komendanta w 8:17, wcześniej dialog z całkiem miłą i rozmowną strażniczką - widać wyjątek potwierdza regułę
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-08-18, 0:39
materiał definitywnie na piwko:
- pani oficer z pagonem na cycku,
- mądro-głupi pan komendant,
- obywatel z postawą na piątke.
konto usunięte
2013-08-18, 1:34
Uwielbiam te filmiki z upokarzaniem SM i drogówki, piwo!
konto usunięte
2013-08-18, 1:36
Straży miejskiej powinno nie być a jeśli już być musi to niech zmieni nazwę na "Agencję Poprawy Budżetu Gmin i Miast" bo strażnicy z nich tacy jak z koziej dupy trąbą.
A już karygodne jest, że funkcjonariusz publiczny nie zna PODSTAWOWYCH PRAW nie wspominając o kodeksie karnym bądź cywilnym.
Jak ja uwielbiam takie filmiki, to jest coś co mógłbym oglądać wiecznością
Oddaje moje ulubione, dobrze schłodzone piwo autorowi tego nagrania - winszuje. Bezcenny widok - na takie wrzuty, aż mi się morda cieszy!
ojjj, pod koniec filmu ksm juz lekko obawiał sie o swoją posade, jakies mysli mu po tej głowce pustej chodziły juz
Oby więcej takich komendantów! Zbliża się koniec SM/SG/SW wielkimi krokami. Tacy niekompetentni ludzie na tych stanowiskach poprowadzą wymienione instytucje do autodestrukcji.
Szaczun za odwage i checi!!!!!!!!
O! I tutaj możemy zauważyć bardzo prostą zasadę: bądź miły dla mnie, ja będę dla ciebie (to tak odnośnie pani strażniczki).
konto usunięte
2013-08-18, 3:45
Oby więcej takich ludzi. Dzięki nim szybciej zniknie ten gang wyłudzaczy.
Koleś tak go przegabacił że bez jaj mu się ręce trzęsły , srał w gacie bo nie wiedział jakie kolejne trudne pytanie dostanie i brak odpowiedzi.. Leci piwko.