Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 34 minuty temu
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadol.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2011-05-30, 23:16
nie wiem czy to błąd czy nastąpiła jakaś zmiana, wyraźnej informacji nie mogę znaleźć, ale nie mam opcji "dodaj do ulubionych", która, uważam była opcją znakomitą. mógłby mnie ktoś oświecić co się z tym stało?
Zgłoś
miedziak 2011-05-30, 23:20
jest ciągle, z głównej jak i z podglądu tematu. Może akurat patrzyłaś na jakiś losowy obrazek z galerii wyświetlający się na głównej.
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-30, 23:20
sally_spectra, wyłącz adblock plusa bądź podobne dodatki i problem zniknie. Opcja "dodaj do..." jest nadal.
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-30, 23:37
nie mam włączonych żadnych dodatków blokujących. no ale skoro twierdzicie, że ta opcja jest to oznacza, że to problem z chromem. czasem coś dziwnego robi np. blokuje opcje "kopiuj" i "wklej", więc pewnie tym razem to też jego sprawka i niebawem wszystko wróci do normy
Zgłoś
miedziak 2011-05-30, 23:46
A tak w ogóle to masz kozacki nik
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-30, 23:59
no a jak!
tak staram się wyrazić hołd dla tej wielkiej, legendarnej postaci! nikt nigdy nie powtórzy tego złowieszczego spojrzenia na końcu odcinka

[ Komentarz dodany przez: ~: 2011-05-31, 00:00 ]
Romansować na pw możecie, to temat nie do tego.

edit: sorry za offtop
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-02, 23:11 1
Nowy dział "Czarna sztuka".
Zgłoś
miedziak 2011-06-08, 18:12
emotka mi nie działa wyskakuje takie coś
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-08, 18:16
Oj miedziak, nie spamuj tylko zmień przeglądarkę.
Zgłoś
miedziak 2011-06-08, 18:21
o już działa
Zgłoś
~Faper Noster 2011-06-09, 15:57
Tak to jest jak się przegląda konkurencyjne serwisy
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-09, 19:19
Dlaczego nie ma filmów w dziale o śmierci, pytam wszystko wykasowane jest masakra i szok. ???
Zgłoś
~Angel 2011-06-09, 19:23
PLANETA napisał/a:

Dlaczego nie ma filmów w dziale o śmierci, pytam wszystko wykasowane jest masakra i szok. ???

a dlatego:

sadol.pl/proponowane-zmiany-w-hardzie-vt80028,30.htmcomments

podpis użytkownika

Zgłoś
konto usunięte 2011-06-09, 19:36
No nic dzięki to nic trza spadać chyba, z tąd bo 0 harda już lipa pa pozdro.
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2011-06-09, 20:16
Prosze o zbiorczy na jackass ...

sadol.pl/baran-vs-puzonista-jackass-vt80661.htm?sid=3486ededfbf45613e0...

i wszystkie inne numery które już są w partach na sadolu ... jaki to ma sens ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem