W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać

Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum
Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami
- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-05-30, 23:16
nie wiem czy to błąd czy nastąpiła jakaś zmiana, wyraźnej informacji nie mogę znaleźć, ale nie mam opcji "dodaj do ulubionych", która, uważam była opcją znakomitą. mógłby mnie ktoś oświecić co się z tym stało?
jest ciągle, z głównej jak i z podglądu tematu. Może akurat patrzyłaś na jakiś losowy obrazek z galerii wyświetlający się na głównej.
konto usunięte
2011-05-30, 23:20
sally_spectra, wyłącz adblock plusa bądź podobne dodatki i problem zniknie. Opcja "dodaj do..." jest nadal.
konto usunięte
2011-05-30, 23:37
nie mam włączonych żadnych dodatków blokujących. no ale skoro twierdzicie, że ta opcja jest to oznacza, że to problem z chromem. czasem coś dziwnego robi np. blokuje opcje "kopiuj" i "wklej", więc pewnie tym razem to też jego sprawka i niebawem wszystko wróci do normy
A tak w ogóle to masz kozacki nik
konto usunięte
2011-05-30, 23:59
no a jak!
tak staram się wyrazić hołd dla tej wielkiej, legendarnej postaci! nikt nigdy nie powtórzy tego złowieszczego spojrzenia na końcu odcinka
[ Komentarz dodany przez: ~: 2011-05-31, 00:00 ]
Romansować na pw możecie, to temat nie do tego.
edit: sorry za offtop
konto usunięte
2011-06-02, 23:11
Nowy dział "Czarna sztuka".
emotka

mi nie działa wyskakuje takie coś
konto usunięte
2011-06-08, 18:16
Oj miedziak, nie spamuj tylko zmień przeglądarkę.
o już działa
Tak to jest jak się przegląda konkurencyjne serwisy
konto usunięte
2011-06-09, 19:19
Dlaczego nie ma filmów w dziale o śmierci, pytam wszystko wykasowane jest masakra i szok. ???
PLANETA napisał/a:
Dlaczego nie ma filmów w dziale o śmierci, pytam wszystko wykasowane jest masakra i szok. ???
a dlatego:
sadol.pl/proponowane-zmiany-w-hardzie-vt80028,30.htmcomments
konto usunięte
2011-06-09, 19:36
No nic dzięki to nic trza spadać chyba, z tąd bo 0 harda już lipa pa pozdro.
Prosze o zbiorczy na jackass ...
sadol.pl/baran-vs-puzonista-jackass-vt80661.htm?sid=3486ededfbf45613e0...
i wszystkie inne numery które już są w partach na sadolu ... jaki to ma sens ?