Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-13, 8:10
no i od razu jakoś fajniej
Zgłoś
Człapi 2009-06-13, 16:27
Czy w związku z tym ja także mogę ubiegać się o przerobienie pierwszej literki nicku na duże "C"?

podpis użytkownika

Tym samym mózgiem myśleć i wierzyć?
Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-13, 16:34
A nie można było o tym pomyśleć wcześniej? Teraz każdy u z małą literką będzie się domagał.
Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-13, 21:43
czlapi napisał/a:

Czy w związku z tym ja także mogę ubiegać się o przerobienie pierwszej literki nicku na duże "C"?

Jego nie poprę, on mnie wkurza
Zgłoś
~Angel 2009-06-14, 10:48
Ja mam pytanko:
Gdzie się podział moj podpis i czemu nie mam go w edycji profilu?

podpis użytkownika

Zgłoś
yarzapp 2009-06-17, 23:46
Mnie to irytuje, że czasami można posta edytować, a czasami nie, nieraz się zdarzało, że chciałem zedytować, świeżo napisanego posta (bo na przykład zauważyłem literówkę) i się nie da, od czego to zależy?

podpis użytkownika

Hodowla Owczarków Niemieckich Długowłosych WILCZE SERCE,
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
Zgłoś
Demoness 2009-06-18, 11:18
To ja mam takie pytanie...dlaczego jeśli wstawia się temat na harda, nie ma opcji wpisywania tagów?
W opisie nie zawsze pisze się przecież o tym, co na zdjęciu jest najistotniejsze, tzn. chodzi mi o słowa, dzięki którym można potem znaleźć, czy dane zdjęcie lub filmik już był.
Dla przykładu, dodawałam ostatnio zdjęcia z ataku tygrysa na człowieka w zoo - szukałam pod słowem "tygrys", ale nic nie znalazło, więc zdjęcia dodałam, przy czym okazało się potem, że taki temat już był inną nazwą, nie było w temacie ani w opisie słowa "tygrys" lub "zoo", więc pewnie trudno byłoby mi go odnaleźć
Chodzi mi o to, czy tagi nie byłyby przydatną funkcją, również na hardzie?
(chyba, że coś przeoczyłam )

podpis użytkownika

Zdychajcie k🤬y.
Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-18, 11:20
Demoness napisał/a:

Chodzi mi o to, czy tagi nie byłyby przydatną funkcją, również na hardzie?

jestem za, jak trzeba będzie to powpisuje tagi
Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-19, 13:09
No a ja mam znowu co do gier prośbe

fajnie by było jakby osoby które mają tyle samo punktów na 1/2/ miejscu były pokazywane ex equo na pierwszym :O
Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-23, 1:17
ostatnio coś się stało z podpisami, w tagach np [b] pojawia się [b:1] i pogrubienie szlak bierze
Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-27, 18:25
Przydał by się dział paranormalne.

Temat: sadistic.pl/crying-boy-przeklete-malowidlo-vt17592.htm znalazł się w dale absurdy dnia codziennego, a to nie jest raczej codzienne. Super gdyby było by więcej takich tematów i przyokazji w odpowiedznim dziale do tego
Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-28, 0:05
gdzie podział się hard?
Zgłoś
Centurion 2009-06-28, 0:09
Kliknij w zakładkę "Humor dla dorosłych" albo w "Twoje konto -> Preferencje działu Hard"

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
KieldW 2009-07-03, 22:59
yarzapp napisał/a:

Mnie to irytuje, że czasami można posta edytować, a czasami nie, nieraz się zdarzało, że chciałem zedytować, świeżo napisanego posta (bo na przykład zauważyłem literówkę) i się nie da, od czego to zależy?

Dołączam do pytania bo nie padła odpowiedź. Czemu czasem można, a czasem nie (zdecydowanie częściej niestety nie) edytować posty??? Czy to od czegoś zależy??? Moim skromnym zdaniem edycja postów powinna być standardem bo pomyłki się zdażają nawet najlepszym.
Pozdrawiam.

podpis użytkownika

Z prawdą jest jak z DUPĄ... każdy ma swoją.
Zgłoś
Konto usunięte 2009-07-03, 23:01
Może częściej powinniście używać opcji Podgląd.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie