Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:50
🔥 Drift bmw po polsku - teraz popularne
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)
Zgłoś
KieldW 2009-07-04, 8:19
Daciuch napisał/a:

ja zaóważyłem że po napisaniu posta ma się 10 minut na edycje;]

Nie zawsze. Najczęściej nie można edytować ani zaraz po napisaniu ani później.
Zgłoś
konto usunięte 2009-07-11, 23:08
Może czat jakiś zrobić dla portalu?
Zgłoś
konto usunięte 2009-07-12, 0:33
Baalp napisał/a:

Może czat jakiś zrobić dla portalu?

przeciez jest SB
Zgłoś
konto usunięte 2009-07-13, 20:04
emotek do forum
Zgłoś
konto usunięte 2009-07-13, 20:06
ShoutBox ssie tak krótko pisząc
Zgłoś
konto usunięte 2009-07-13, 23:01
Mam pomysł... nie wiem czy też czasami sprawia Wam to problem ale chciałem się nim podzielić...
Na forum jestem od niedawna (aktywniej) i jako dość świeży sadysta nie wiem co było a co nie... nie chce dodawać Centowi dodatkowej roboty gdyż nie zalezy mi na spamowaniu forum Dublami i bublami jednak czy można było by dodać do regulaminu pk który mówi o dobrym tagowaniu tematów?

usprawniło by to wyszukiwanie.
Ew. dodać jakiś temat co do efektywnego przeszukiwania forum aby nie dodawać dubli bubli...
Co o tym sądzicie? myślicie że to dobry pomysł dla nowicjuszy ?
Zgłoś
konto usunięte 2009-07-17, 13:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Centurion 2009-07-17, 15:26
Zapewne osoba którą zaprosiłeś nie aktywowała swojego konta i jej konto zostało skasowane, wkrótce puszczę skrypt który zsynchronizuje zaproszonych bo u wielu osób się nie zgadza.
Zgłoś
konto usunięte 2009-08-23, 8:50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Centurion 2009-08-23, 9:14
Pod polem do wpisania wyrażenia masz
"Szukaj któregokolwiek słowa lub wyrażenia"
zaznacz to przy szukaniu i będziesz miał po staremu
Zgłoś
konto usunięte 2009-09-01, 12:17
W szukajce - ostatnio szukane faza "nie ma to" ma "trochę" za dużą czcionkę?
font-size:75 - lipnie to wygląda, tak na cały monitor tekst się wyświetla
Zgłoś
konto usunięte 2009-09-02, 21:10
Czy istniałaby możliwość wprowadzenia blokowania(ignorowania) w swoim profilu wybranych użytkowników - coś jak z ignorowaniem topiców - zależałoby mi na tym, gdyż jak czytam komentarze niektórych ludzi to krew mnie zalewa - a masochistą nie jestem i coraz trudniej idzie mi ignorowanie takich postów?
Zgłoś
konto usunięte 2009-09-03, 16:10
a ja zgłaszam propozycje ignorowania całych działów. Np ktoś nie chce oglądać "śmiesznych filmików" albo "śmiesznych fotek". Takie coś na przykładzie preferencji działu hard... Tam też wybieramy co chcemy oglądać a reszta jest niewidoczna dla nas.
Zgłoś
konto usunięte 2009-09-04, 22:11
Coś mnie się zesrało, na portalu widze same kawały, dodatkowo jak wchodze w np. Zdjęcia to mam:
Cytat:

Could not obtain limited topics count information

DEBUG MODE

SQL Error : 1030 Got error 134 from storage engine

SELECT COUNT(t.topic_id) AS forum_topics FROM (phpbb_topics t, phpbb_topics_ignore i) WHERE t.forum_id = 12 AND t.topic_id = i.topic_id AND i.user_id = 3417

Line : 285
File : viewforum.php

Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: przemo.org/phpBB2/

Ło to.
Zgłoś
Centurion 2009-09-04, 23:46
Powinno być ok, coś się w bazie sypnęło

A co do powyższych dwóch propozycji to nie przewiduję
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem