Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
krzysiekxx21 2011-10-03, 13:10
Witam
Nie dostałem odpowiedzi na moje zapytanie, zadane parę dni temu.
Ponawiam: dlaczego nie zawsze mogę ignorować tematy?
Zgłoś
~Faper Noster 2011-10-03, 17:30
JewTube niestety blokuje zakres IP serwerów, na jakich stoi Sadol. Nic na to się nie poradzi.
Jedynym wyjściem jest zatem wykorzystanie łącza Użytkownika. Zautomatyzowanie jednak tego procesu jest niemal niemożliwe ze względu na zabezpieczenia przeciw-wirusowe/trojanowe większości systemów. Pozostaje ręczne wgrywanie.

podpis użytkownika

21 = 3 * 7
Zgłoś
~Angel 2011-10-03, 20:09
wyślij mi link do filmu z YT na PW

podpis użytkownika

Zgłoś
not_NULL 2011-10-03, 23:58

Panie pilocie, dziura w samolocie!
Znów się rozjeżdża to co nie potrzeba
Zgłoś
Centurion 2011-10-04, 0:12
Wciśnij parę razy F5 CTRL+R żeby Ci się css odświeżył

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Konto usunięte 2011-10-05, 16:12
Cent jak poprawiasz w css, to zrób sobie przy wczytywaniu:
style.css?v=1.3
style.css?v=1.4
itd.

Wtedy powinno czytać ludziom od nowa. Mi też często wywala stronę na css :/
Zgłoś
LOADING... 2011-10-11, 14:37
Proponuję umieszczenia na dole strony małego buttona POWRÓT NA GÓRĘ albo TOP. Najlepiej by to funkcjonowało w poczekalni zwłaszcza jak się jest na dole strony i szybko się chce wrócić na górę.

podpis użytkownika

Nie warto się kłócić z ludźmi głupszymi od siebie ...
Zgłoś
Hunter562 2011-10-11, 17:10
Znowu pojawia się błąd przy wrzucaniu filmiku ściągniętego z YouTube.
Cytat:

Film nie został wgrany, wystąpił problem z tworzeniem miniatury

Kilka razy ściągałem i zawsze ten błąd się pojawiał.

podpis użytkownika

youtube.com/user/hunterexx
http://libya-war.blog.pl/
Zgłoś
marna 2011-10-11, 17:27
Ezio Auditore da Firenze napisał/a:

Proponuję umieszczenia na dole strony małego buttona POWRÓT NA GÓRĘ albo TOP. Najlepiej by to funkcjonowało w poczekalni zwłaszcza jak się jest na dole strony i szybko się chce wrócić na górę.

tyć jest taki przycisk "Home" po prawej stronie w ostatnim rządku przycisków na klawiaturze. gdy to się kliknie to od razu wraca do góry strona i bez kombinacji

podpis użytkownika

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
Dannyk 2011-10-17, 9:03
Brakuje mi opcji wyboru działu przy szukaniu po tagach.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-10-17, 9:41
Dnnk napisał/a:

Mnie również.
Zgłoś
~Faper Noster 2011-10-17, 16:20
jw

podpis użytkownika

21 = 3 * 7
Zgłoś
~Angel 2011-10-17, 17:29 1
Dnnk napisał/a:

ֺ napisał/a:

Mnie również.

Nostry napisał/a:

jw

Łącze się z wami w bulu i nadzieji

podpis użytkownika

Zgłoś
The Butcher 2011-10-18, 2:38
Cytat:

Proszę pamiętać o tym że wrzucająć zdjęcia do tematów z fotka i nasza-klasa należy wcześniej usunąć z nich wszelkie dane identyfikacyjne, zarówno swoje jak i osoby na zdjęciu. Może zostać imię, opis i zdjęcie.
Zdjęcia wgane poprzez forumarz są zabezpieczone przed hotlinkowaniem i nie wyświetlą się poprawnie na żadnej innej stronie.

Błędy w pisowni.

podpis użytkownika

W każdym z nas tkwi morderca, trzeba go tylko znaleźć.
Zgłoś
Andrev 2011-10-18, 15:24
Dlaczego jest od paru dni na sadolu tak że jak otwiera mi się stronka z poczekalni i przewijam to jak zawsze jak zwykle klawiszem w moim laptopie [pg dn] bo nie mam myszki i nie mam zamiaru posiadać rolera do nawijania km, do rzeczy: weźcie coś zróbcie bo jak chcę przewinąć "stronkę" w dół to zamiast tego przeskakuje mi na stronę pozycję 2,3,4 itd. czyli ile razy kliknę w [pg dn] to przeskakuje mi na następne strony. Ale jeżeli po załadowaniu stronki najadę kursoem na pasek boczny (czego mi się nie chce robić bo szkoda mi czasu na zbędne ruchy palcem) i klinkę to klawisz [pg dn] spełnia swoje zadanie prawidłowo, streszczając temat: dlaczego jak klikam na klawisz [pg dn] przechodzę na stronę jakbym kliknął przejdź do strony w "prawo" nie proszę o poradę tylko zmieńcie coś żeby działało jak tydzień/2 temu

podpis użytkownika

"Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y" - J.Piłsudski
13k.pl/-/sugestia.php
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie