Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
perun88 2011-10-19, 13:46
Ja natomiast mam taki problem. Czy to strona główna, czy poczekalnia zawsze jeden z tematów przykrywa mi reklama "najlepsze kazania Benedykta XVI (filmixxy)" i wielkie zdjęcie papy, w czepku z mikrofonem przed ryjem. Za c🤬j nie da się tego wyłączyć, bardzo mi to przeszkadza. Teraz nie wiem, czy to jakaś podprogowa wiadomość dla mnie bym się nawrócił ?czy zwykły błąd z forum...

podpis użytkownika

Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!
Zgłoś
Centurion 2011-10-19, 14:22 2
Tak jak mówisz, dostaliśmy zlecenie ewangelizacji prosto z Watykanu, oprócz odpuszczenia grzechów, każdemu moderatorowi w wieku poniżej 15 lat obiecano także Snickersa.

podpis użytkownika

Zgłoś
~tip.top 2011-10-19, 14:30
czyli ja się nie załapię

podpis użytkownika

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
perun88 2011-10-19, 14:46
żarty żartami, a Benedykt ciągle straszy

i.sadistic.pl/pics/dd70cd85c4f7.png

podpis użytkownika

Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!
Zgłoś
Konto usunięte 2011-10-19, 14:48
perun88, zaktualizuj se ff.
Zgłoś
perun88 2011-10-19, 14:57
i wsio, dzięki "miszczu"

podpis użytkownika

Zgłoś
Pener 2011-10-24, 11:02
w uploaderze zdjęciowym nie można wpisać sobie strony która ma się wyświetlić...
szukałem wczoraj jednej foty i dostawałem k🤬icy
Zgłoś
~tip.top 2011-10-24, 12:52 4
Bez kitu, wk🤬iające jest to strasznie, ale jest to rzecz do obejścia
Ja wklejam sobie adres uploadera do nowej karty, żeby przejść do kolejnych stron trzeba zmienić w adresie liczbę "10" na tę, która odpowiada konkretnej stronie

podpis użytkownika

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-10-24, 21:51 1
@up - Zostałam zaagitowana do tego, by potwierdzić, potwierdzam.
Aczkolwiek jeśli Linuś nie zna innego sposobu, by podnieść sobie poczucie wartości, to niech sobie robi, co chce.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-10-25, 1:00
emi napisał/a:

by podnieść sobie poczucie wartości

Aexalven, nie miałem czasu, a Wy mi spamowaliście akurat wtedy jak czekałem na odpowiedź.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-10-27, 18:42
tej reklamy 'generator memow' nie da sie wyłączyć z galerii?
Zgłoś
Konto usunięte 2011-10-28, 17:05
Ktoś popsuł rssy... dziennie po 10 razy ten sam temat jest przechwytywany(przez google readera) Niech ktoś zadziała to, proszę
Zgłoś
Centurion 2011-10-30, 17:13 4
Nastąpiła istotna zmiana dotycząca poczekalni.

Te z materiałów, które nie osiągną limitu 15 piw w ciągu 3 dni są automatycznie przenoszone do Sucharów.
Liczba przy Poczekalni w menu to ilość materiałów, która znajduje się aktualnie w Poczekalni (nie tylko te z ostatniej doby jak to było teraz) i ma jeszcze szanse trafić z niej na główną.

podpis użytkownika

Zgłoś
Pener 2011-10-30, 17:16
hyhy mam tematy w sucharach
Zgłoś
Krzysztov 2011-10-31, 13:25 2
to nie wpłynie dobrze na jakość materiałów na głównej. będą w większości przechodzić „śmieszne filmiki” pokroju hardcoreowego koksa albo luntka...
trzeba będzie przeglądać suchary, bo tam będzie lądować sporo ambitnych wrzut
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie