Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Konto usunięte 2011-10-31, 14:36 7
Mała zmiana dla strony, wielkie sp🤬olenie dla jakości wrzut.

Czasem dobre materiały wypływały po paru miesiącach z odmętów poczekalni, teraz jeśli motłoch nie postawi 15 piw, nikt nie ujrzy wrzuty.

Skoro chcesz wprowadzić taką selekcję by nie zaśmiecać poczekalni, wprowadź zmiane by suchary powyżej 15 piw lądowały na głównej, wtedy poczekalnia ogarnięta i czasem jakaś niedoceniana perełka się pojawi i ludzie suchary będą też przeglądać

Hm?
Zgłoś
Pener 2011-10-31, 14:49
Aexalven napisał/a:

Grono użytkowników, jak to tasior nazwał "Rada Mędrców" weryfikowała by co ma dostać się na główną, a nie piwa. Tym sposobem i portal uchroniłby się przed następnymi kucykami czy kolejnymi odcinkami trudnych spraw na głównej i jednoczeście tak zwane perełki też miałyby szansę. Pytanie, czy administracja chce mieć taki sam syf na głównej jak posiadają inne serwisy ; )

c🤬jowy pomysł
Zgłoś
Dannyk 2011-10-31, 14:51
Jest też inna strona medalu, mniej "śmiesznych" materiałów> mniej użytkowników> mniej gimbusów> mniej przychodów z reklam> upadek portalu.
Zgłoś
Dannyk 2011-10-31, 18:06
Proponuję podać w nazwie informacje o jaki dział chodzi (kawały, czarne filmiki, zdjęcia, itp.)

Zgłoś
~Angel 2011-10-31, 18:34
Docelowo każdy dział ma mieć podpiętą na pierwszym miejscu listę tematów zbiorczych.
Takie było założenie- niestety tworząc i podpinając te listy okazało się, że wyskoczyły one jako tematy na głównej.
Zostały one czasowo przeniesione do klopa i czekają na przeniesienie przez Centa do odpowiednich działów.

podpis użytkownika

Zgłoś
Eire 2011-10-31, 20:37 3
Popieram Aexa. A co do zmian to odnośnik do ulubionych tematów w panelu bardzo ułatwiał życie.
Zgłoś
~Faper Noster 2011-10-31, 23:41 1
mnie najbardziej avka brakuje- jak sobie robiłem zdjęcia z zalogowanym sadolem w tle, 16-latki na czatach na zasikiwały majty że to TEN Nostry. Na szczęście avek ma wrócić za czas jakiś

podpis użytkownika

21 = 3 * 7
Zgłoś
Krzysztov 2011-11-01, 17:45
kurcze, chcę postawić piwo obrazkowi w galerii, ale jak klikam na ikonkę browara to mnie wyrzuca na główną
Zgłoś
Konto usunięte 2011-11-01, 19:39 1
Eire napisał/a:

A co do zmian to odnośnik do ulubionych tematów w panelu bardzo ułatwiał życie.

a mi się nie podoba, o jest taki jakiś mały i na siłęupchany w jedną linię

@Nostry, niedługo paparazzi zapukają do twych drzwi

Krzysztov napisał/a:

kurcze, chcę postawić piwo obrazkowi w galerii, ale jak klikam na ikonkę browara to mnie wyrzuca na główną

to może być coś z tym twoim kompem, mnie opera nie wylogowuje i piwa do galerii lecą bezproblemowo
Zgłoś
Szajmon 2011-11-02, 12:15
Wiem że się czepiam ale może te reklamy jakoś na pasku z boku żeby nie trzeba było ich oglądać jakoś tak przy tym Kostku blado wyglądają.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-11-03, 18:35
Strasznie irytujący jest fakt, że ze strony głównej nie moszna wejść do swojego profilu.
Zgłoś
Centurion 2011-11-03, 18:40
Można, klikając w "Profil" w menu

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Konto usunięte 2011-11-03, 18:45
Limuś...

Zgłoś
Konto usunięte 2011-11-03, 19:14
oj, ale chodzi mi o wgląd w swój profil - tego nie ma.
Edycja jest, ale wglądu brak.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-11-03, 19:16 1
Nap Limak, kliknij w "Profil" nie w coś z rozwinięcia w tym.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie