Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Dannyk 2012-01-03, 21:18
Ciesz się, że nie w3 tylko w1.
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2012-01-03, 21:19
dannyś napisał/a:

ddns juz nie gadaj głupot k🤬a bo co 3 4 tematy znajdzie sie takie gówno . i jakoś nie ma tam warnów . Leje na to .
Zgłoś
~Angel 2012-01-03, 21:25 2
dannyś napisał/a:

o widzisz nie zwiększyłem - poprawione

Złowroga Pralka ! napisał/a:

Dostałem warna za powiedzenie prawdy . Weź Angel kto ci nasrał dziś do cornflaksów ?

Nie jadam czekoladowych płatków.

Masz podany powód warna.
Czytać nie potrafisz?
Swoje żale wylewaj w odpowiednim temacie.

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-09, 22:40
W związku z tym że portal sadistic.pl
istnieje już jakiś czas a wiekszość użyszkodników
posiada zebraną ilość piw, wpadłem na pomysł aby
zbieranie tych piw miało jakiś sens.
Fakt, zbieranie piwek jest fajne chociaż nie wiemy dlaczego ale jest super i już .
Natomiast mój pomysł dodałby więcej emocji i sensu w zbieraniu piwek.
Dodam jeszcze że trzeba by było znaleźć dobrego sponsora w zamian za to był by
reklamowany dożywotnio na portalu sadistic.pl.
A pomysł jest następujący i brzmi:

Wymiana zebranych piwek na prawdziwe

Proszę o pozytywne rozpatrzenie tego tematu...
Zgłoś
Kaśka 2012-01-09, 22:46 10
maciek98, nicka to Ty masz chyba po koledze z Klanu..
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-09, 22:47
Dobry pomysł, szkoda że nie realny
Zgłoś
~PowerBoBass 2012-01-09, 22:49
maciek98 napisał/a:

Wymiana zebranych piwek na prawdziwe

Ahaś, już to widzę - podjeżdża komuś pod dom ciężarówka z 235837 piwami. I weź to k🤬a policz! I zmieść gdzieś! Bez sensu...
Zgłoś
~tip.top 2012-01-10, 8:28 2
Mysz w cipie... bez sensu

podpis użytkownika

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-10, 20:53
wooooow
posikałam się ze strachu
Zgłoś
Krzysztov 2012-01-12, 11:15 2
Bobasse napisał/a:

Ahaś, już to widzę - podjeżdża komuś pod dom ciężarówka z 235837 piwami. I weź to k🤬a policz! I zmieść gdzieś! Bez sensu...

Bobas, chyba nie sądzisz że kolega miałby na myśli - 1 wirtualne = 1 prawdziwe piwo. napisał wyraźnie "większość użytkowników ma już zebraną ilość piw", czyli jakiś system wymainy (np. 10000 = 1 płynne)

to że pomysł jest niezgodny z ideą Sadla, nie do zrealizowania i taki no... dyplomatycznie powiem "dziecinny", jest już kwestią inną
Zgłoś
~PowerBoBass 2012-01-14, 0:32
Krzysztov napisał/a:

Bobas, chyba nie sądzisz że kolega miałby na myśli - 1 wirtualne = 1 prawdziwe piwo. napisał wyraźnie "większość użytkowników ma już zebraną ilość piw", czyli jakiś system wymainy (np. 10000 = 1 płynne)

To z ironią było napisane Zresztą, jak sam napisałeś - system wymiany jest bez znaczenia, bo sam pomysł nie bardzo tu pasuje.
Zgłoś
kacper6 2012-01-16, 16:04
Siema, mam pytanie, czemu wiadomości prywatne lądują w "do wysłania" zamiast zostać wysłane?
Zgłoś
Pener 2012-01-16, 16:09
kacper6 napisał/a:

Siema, mam pytanie, czemu wiadomości prywatne lądują w "do wysłania" zamiast zostać wysłane?

wiadomość będzie w wysłanych dopiero jak ktoś ją odczyta
Zgłoś
Krzysztov 2012-01-16, 23:32
Bobassssseqque - ironia ironią. wole uściślić, bo jest tu dużo przypadków, że ktoś nagle odbierze przekaz totalnie inaczej niż miał być. ale cóż, taka kwestia internetu.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-17, 17:13
Moja sugestia to przywrócenie działu zwierzęcego w Hardzie, bo bardzo nie lubię tematów ze zwierzętami, a muszę się przez nie przebijać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie