Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
~Angel 2012-01-17, 17:30
Każdy temat posiada tytuł i opis więc poświęć chwilę na przeczytanie zanim naciśniesz play.
Tematy mają charakter dokumentalny.

podpis użytkownika

Zgłoś
lelek7 2012-01-20, 18:48
Może ktoś napisać mi dlaczego nie mogę dodać filmu z dysku do komentarza? Pojawia się informacja "Błąd ogólny. Film nie został wgrany, wystąpił problem z tworzeniem miniatury". Przy wgrywaniu jest co prawda informacja, że uploader może nie działać poprawnie ale może to moja wina bo robię coś nie tak?
Zgłoś
Krzysztov 2012-01-25, 11:16
Aex, nic nie poradzisz, to po prostu kolejna moda, tak jak "daj kamienia" czy "lubię placki". internetowi bojownicy o h🤬jwieco muszą sobie poklikać. dokładnie tak jak wklejanie na naszą-klasę zdjęć że się popiera Gruzję
Zgłoś
Pener 2012-01-25, 12:29
Boż🤬dar I Kozoglowy napisał/a:

Sugeruje warnowanie za:
Nowe tematy z acta
I komentarze typu "ogladac zanim acta skasuje" , "komentarz usuniety przez acta" i w koncu "Wolny internet, jednoczmy sie stop acta".

jak temat jest wyjątkowo debilny (jakieś linki, petycje, własne przemyślenia z dupy) daję warna i kasuje
komentarze o których piszesz wywalam ;l)
Zgłoś
~Faper Noster 2012-01-25, 19:57
Jeśli takie będzie to wytnę je sobie skryptem

podpis użytkownika

21 = 3 * 7
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-25, 21:31
Przydałaby się możliwość wyboru strony tematu u góry. Tematy otwierają się na "pierwszej nieczytanej" stronie, która jest w rzeczywistości ostatnią nieoznaczoną jako przeczytana przez automat. Wk🤬ia konieczność przewijania całej strony na dół, żeby móc przejść do pierwszej.

[ Komentarz dodany przez: Niеbieski: 2012-01-25, 21:39 ]
sadistic.pl/zglos-problem-z-forum-zasugeruj-zmiany-vt26,1290.htm843017

To nie takie proste na netbooku.
Zgłoś
ĸuń 2012-01-31, 8:07
Szczegóły piw otrzymanych kończą się na 21. stronie nawet jak jest ich ponad 2-3 tysiące.

Nie sądzę, aby ktoś zawzięcie przeglądał otrzymane piwa jakiegoś użytkownika, ale ten element nie działa, jak trzeba.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-31, 13:50
Przydałaby się opcja zwiń/rozwiń. Jeśli temat jest długi, np. jak w tym przypadku sadistic.pl/protokoly-policyjne-vt101713.htm oszczędziłoby to czas w trakcie przeglądania tematów ze stronki. Obecnie widoczna jest cała zawartość posta.
Zgłoś
~Faper Noster 2012-02-03, 0:48
się nie zesraj z tego powodu

podpis użytkownika

21 = 3 * 7
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-09, 11:45 2
Sugeruję założenie zbiorczego na cynamon.
Zgłoś
Robster 2012-02-10, 18:17
Hej,

Zauważyłem, że przy bardzo długiej nazwie użytkownika (pisanej ciągiem), napis wchodzi na treść postów. Brzydko to wygląda.

Proponuję ograniczyć liczbę znaków przy rejestracji lub nadać klasie .post_left parametr overflow:hidden i będzie po kłopocie.
Zgłoś
marna 2012-02-13, 20:53 2
przy próbie postawienia piwa pojawia się komunikat "błąd ogólny strona nie istnieje"
:|

podpis użytkownika

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
~Angel 2012-02-13, 20:59

dziwne bo wystawiłem bez problemu

podpis użytkownika

Zgłoś
Pener 2012-02-13, 20:59
marne zbiera piwa
Zgłoś
marna 2012-02-13, 21:07 2
Pener666 napisał/a:

marne zbiera piwa

wcale nie

podpis użytkownika

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie