W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać

Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum
Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami
- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Może ktoś napisać mi dlaczego nie mogę dodać filmu z dysku do komentarza? Pojawia się informacja "Błąd ogólny. Film nie został wgrany, wystąpił problem z tworzeniem miniatury". Przy wgrywaniu jest co prawda informacja, że uploader może nie działać poprawnie ale może to moja wina bo robię coś nie tak?
konto usunięte
2012-01-25, 11:16
Jeśli takie będzie to wytnę je sobie skryptem
konto usunięte
2012-01-25, 21:31
Szczegóły piw otrzymanych kończą się na 21. stronie nawet jak jest ich ponad 2-3 tysiące.
Nie sądzę, aby ktoś zawzięcie przeglądał otrzymane piwa jakiegoś użytkownika, ale ten element nie działa, jak trzeba.
konto usunięte
2012-01-31, 13:50
się nie zesraj z tego powodu
konto usunięte
2012-02-09, 11:45
Sugeruję założenie zbiorczego na cynamon.
Hej,
Zauważyłem, że przy bardzo długiej nazwie użytkownika (pisanej ciągiem), napis wchodzi na treść postów. Brzydko to wygląda.
Proponuję ograniczyć liczbę znaków przy rejestracji lub nadać klasie .post_left parametr overflow:hidden i będzie po kłopocie.
przy próbie postawienia piwa pojawia się komunikat "błąd ogólny strona nie istnieje"
:|
dziwne bo wystawiłem bez problemu
marne zbiera piwa
Pener666 napisał/a:
marne zbiera piwa
wcale nie
konto usunięte
2012-02-16, 9:59
Może warto by było rozdzielić czarne filmiki tematycznie? Wiem, że to duża praca, jest ich bardzo wiele ale myślę, że taki podział miałby sens. Dzięki temu tematy dłużej zachowywałyby żywotność a szukanie ograniczyłoby się do określonego podforum. Mianowicie chodzi o podział na przykład śmieszne, straszne, reklamy itd. co o tym myślicie?
Na przykład teraz wiem, że coś tu widziałem a znaleźć nie mogę. Może ograniczyłoby to trochę dublowanie.