W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać

Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum
Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami
- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)
Konto usunięte
2012-02-16, 9:59
Może warto by było rozdzielić czarne filmiki tematycznie? Wiem, że to duża praca, jest ich bardzo wiele ale myślę, że taki podział miałby sens. Dzięki temu tematy dłużej zachowywałyby żywotność a szukanie ograniczyłoby się do określonego podforum. Mianowicie chodzi o podział na przykład śmieszne, straszne, reklamy itd. co o tym myślicie?
Na przykład teraz wiem, że coś tu widziałem a znaleźć nie mogę. Może ograniczyłoby to trochę dublowanie.
Konto usunięte
2012-02-16, 11:40
Nie wiem. To tylko propozycja z mojego punktu widzenia.
Przydałby się mały guziczek do powrotu na górę strony bez konieczności przewijania
ฬเεอžмล napisał/a:
Przydałby się mały guziczek do powrotu na górę strony bez konieczności przewijania
Wciśnij "Home" nad strzałeczkami, Słoneczko ;*
Konto usunięte
2012-02-18, 21:29
Mam pytanko...
Czemu mi się filmiki przycinają? Na innych stronach wszystko chodzi płynnie...
A Tu CPU na 90% mocy. Fakt. Laptop nie jest nowy.
CPU: 2GHz
RAM: 1GB
GPU: Zintegrowana.
Ale tylko tu mi się tnie... Aha. Dodam że system Ubuntu 11.04
też ostatnio miałam problem z filmikami przez(?) ubuntu. teraz muszę 2 razy kliknąć w plej żeby się zaczął odtwarzać, ale chodzą przynajmniej..
podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Konto usunięte
2012-02-20, 17:12
Nowy_Nick napisał/a:
CPU: 2GHz
RAM: 1GB
GPU: Zintegrowana.
Jakiś stary ten telefon
Konto usunięte
2012-02-20, 18:06
Mama_Magdy napisał/a:
Wciśnij "Home" nad strzałeczkami, Słoneczko ;*
Ja pierdziu!
What kind of sorcery is this?
Konto usunięte
2012-02-20, 18:07
weź pod uwagę, że ARM nie jest tak wydajny jak x86 jak i również nie samo taktowanie procesora jest ważne, aby był wydajny. Nie spinam się zrozumiałem żart powyżej, jednak chciałem sprostować, że choćby ktoś miał w telefonie 50 rdzeni po 500k MHz to nigdy to nie będzie tak wydajne jak 86
Konto usunięte
2012-02-20, 18:07
Nowy_Nick napisał/a:
Aha. Dodam że system Ubuntu 11.04
Dlaczego LTS nie wybrałeś?
Konto usunięte
2012-02-20, 18:22
Nowy_Nick pewnie nie masz wsparcia GPU, sprawdź sterowniki od grafiki
Konto usunięte
2012-02-24, 23:14
Nie wiem, jak to wygląda u innych użyszkodników, ale nie mogę wgrywać filmików .mp4.
Konto usunięte
2012-02-29, 9:01
mam problem z uploadem filmów z cda.pl
Konto usunięte
2012-03-01, 20:50
przed chwilą został usunięty zajebisty temat, "czy hard nie może być hardy ?" - ja się pytam...