W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać

Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum
Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami
- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)
Marcin_92 napisał/a:
obrażenia zwierząt
że jak na przykład kot strzeli focha i se pójdzie?
podpis użytkownika
21 = 3 * 7
nie będzie takie działu, był kiedys i został usunięty
miedziak napisał/a:
dobra to teraz realny problem do rozwiązania zamiast pogaduszek. A mianowicie: podczas pisania komentarzy w otworzonym temacie używanie strzałem w lewo i prawo powoduje przeskakiwanie do poprzedniego i następnego tematu. Strasznie to irytujące kiedy chcesz trochę zredagować swój tekst na kilka linijek i próbując się cofnąć w tył cała pisanina ci przepada.
powinno być już lepiej
Pener666 napisał/a:
nie będzie takie działu, był kiedys i został usunięty
i bardzo szkoda , było tam :
A śmiesznie
B Zabawnie
C Można było się pośmiać z totalnych internetowych greenpeacowców
warny nie mają kolorów... modów... to usterka czy celowe działanie "niewidzialnej ręki"
Konto usunięte
2012-03-28, 13:12
imho to sposób na uspokojenie aexa

teraz nie zbiera warnów do pełni tęczy... tylko z przyzwyczajenia
Cytat:
Zbieranie warnów bez kolorów jest jak zbieranie pokemonów, tylko, że samych Magikarpów
Aj tam p🤬lisz. Magikarp na 15 lvl uczy się TACKLE,a ewoluuje już na 20. Wyobraź sobie, że masz 6 Gyaradosów.
Konto usunięte
2012-03-28, 17:36
Dałoby się tak zrobić, żeby ulubione tematy i nieprzeczytane posty otwierały się w postaci takiej listy, jak np hard? Trochę mnie denerwuje, jak po każdym przejechaniu kursorem przez nie, zostaje mi na ekranie okienko.
Konto usunięte
2012-03-29, 17:21
A ja mam proponowałbym dodać do okna w którym uploaduje się filmy możliwość wrzucania z linków vimeo.com
Konto usunięte
2012-03-29, 19:36
I jeszcze jedno: W portalowym widoku harda i poczekalni, obok nazwy tematu, powinna wyświetlać się nazwa działu, do którego przynależy dany materiał.
Konto usunięte
2012-03-30, 1:35
po skasowaniu posta czy wystawieniu warna mogło by powracać się do strony komentarzy, na której dany post się znajdował, a nie na początek tematu czy do innych ostrzeżeń użytkownika
Konto usunięte
2012-03-31, 14:27
W każdym dziale powinna być na początku lista zbiorczych. A nie ma. Da radę coś z tym zrobić? Wk🤬ia mnie jak muszę szukać konkretnego zbiornika.
Kiedyś takie listy zrobiłem i zalegają w klopie
ano
podpis użytkownika
21 = 3 * 7
Konto usunięte
2012-04-01, 19:31
Nostry napisał/a:
ano
żądam, żeby moderatorzy za wpisywanie tylko jednego słowa w postach również otrzymywali warny