Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 12:44
🔥 Kradł w autobusie - teraz popularne
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)
Zgłoś
~Angel 2012-04-01, 23:20 1

Jestem za oddaniem Tobie pełnej władzy.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-01, 23:25
w końcu był na sadolu przed Centurionem
Zgłoś
marna 2012-04-02, 7:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pener 2012-04-02, 7:54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
marna 2012-04-03, 15:19 2
na dole strony:
Sadistic.pl © 2007-2011. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Sadistic.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść materiałów i komentarzy zamieszczonych przez użytkowników serwisu.
[ Regulamin ] [ Mapa strony ] [ FAQ ] [ Kontakt ] [ Polityka prywatności ] [ Reklama ] [ Zmiany ]

poprawić na 2012 rok.

jak ten czas leci..
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-03, 17:48
a przez pierwsze dwa lata było niecałe 2000 userów
Zgłoś
~Tołdi 2012-04-03, 21:04 1
Zgłoś
Pener 2012-04-04, 17:37
takie cuś mam pod tematami w poczekalni
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-05, 4:36 1
Zgłoś
Pener 2012-04-13, 0:46 3
ktoś dobrze w komentarzach napisał proponując przestawić pod postem "profil" i "pw" na środek.
często przypadkowo stawia się piwo zamiast kliknąć w profil

[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2012-04-13, 05:27 ]
Dawno, dawno albo jeszcze wcześniej o tym wspominałem.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-19, 0:13 1
Zgłoś
~Angel 2012-04-19, 0:17
słyszałeś kiedyś o programach blokujących reklamy
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-19, 0:51
angel napisał/a:

słyszałeś kiedyś o programach blokujących reklamy

Tak i posiadam, ale nie w tym sens chyba, mam dodawać nowe za każdym wejściem/zmianą strony? Tak zmieniają się reklamy tutaj, nie mówiąc o tej która jest linkiem do youtube - głównie World of tanks, wg mnie jedynie mogę zablokować cały YT.
Zablokowanie tła strony też działa tylko na jeden obrazek, kolejna strona koleje tło.
Może się nie znam ale wg mnie wstawiacie reklamy tak żeby utrudnić ich blokowanie.
Zgłoś
~tip.top 2012-04-19, 9:16 6
poiuytrewq1111, jeżeli zgodzisz się utrzymywać serwery na własny koszt, to usuniemy reklamy pasuje Ci taka opcja?
Zgłoś
miedziak 2012-04-20, 0:34
sadol.pl/dzieci-zlego-panstwa-vt113036,30.htm1094213 pikna nikomu nie potrzebna dyskusja o wielkości filmików na połowę postów w temacie, przez co na temat komunizmu były może ze 4 posty. Żeby tego uniknąć proponuję tak jak w przypadku wgrywania filmików z kompa wprowadzić górny limit wielkości filmików i dodać możliwość wstawienia filmiku z innego hosta w formie ramki. Tak jak kiedyś się to robiło z jakimś długimi filmami na google video.
A swoją drogą to nawet jak ktoś wrzuci taki wielki filmik w partach to i tak będzie lepiej niż jak wrzuci w całość w jednym. Bo jak ktoś niezdecydowany zacznie buforować a później zdecyduje po 15 minutach że fajne ale już mu się nie chce oglądać to tracimy transfer za całość która nawet nie została obejrzana a w przypadku powrzucanych partów tracimy transfer z grubsza tylko za to co zostało obejrzane. Swoją drogą możliwość wrzucania materiałów na sadisticowego hosta przez co dany materiał jest zabezpieczony przed usunięciem,to bardzo fajna sprawa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem