Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
miedziak 2012-04-20, 0:34
sadistic.pl/dzieci-zlego-panstwa-vt113036,30.htm1094213 pikna nikomu nie potrzebna dyskusja o wielkości filmików na połowę postów w temacie, przez co na temat komunizmu były może ze 4 posty. Żeby tego uniknąć proponuję tak jak w przypadku wgrywania filmików z kompa wprowadzić górny limit wielkości filmików i dodać możliwość wstawienia filmiku z innego hosta w formie ramki. Tak jak kiedyś się to robiło z jakimś długimi filmami na google video.
A swoją drogą to nawet jak ktoś wrzuci taki wielki filmik w partach to i tak będzie lepiej niż jak wrzuci w całość w jednym. Bo jak ktoś niezdecydowany zacznie buforować a później zdecyduje po 15 minutach że fajne ale już mu się nie chce oglądać to tracimy transfer za całość która nawet nie została obejrzana a w przypadku powrzucanych partów tracimy transfer z grubsza tylko za to co zostało obejrzane. Swoją drogą możliwość wrzucania materiałów na sadisticowego hosta przez co dany materiał jest zabezpieczony przed usunięciem,to bardzo fajna sprawa.
Zgłoś
Pleso93 2012-04-20, 21:11 1
Proponuję połączenie obrazków z czarnymi fotkami, albo chociaż dodawanie tagów do obrazków
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-23, 8:36
Tak właśnie zauważyłem, że rok w stopce wypadałoby zmienić.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-23, 8:50
poiuytrewq1111 napisał/a:

Jestem codziennym gościem na sadisticu od ok 1.5-2 lat ale panowie
k🤬a bez przesady, czy na każdej stronie muszę mieć jakieś kretyńskie reklamy? Ja rozumiem koszta inne ale, jako tło strony dla niezalogowanego jest jakaś masakra, wyskakujące i przesuwające się ze scrolowaniem kolejne reklamy, no i reklamowe filmiki na każdej stronie którą się ogląda. Jeszcze się trzymałem jakoś kiedy to był SADISTIC, teraz to jakieś popłuczyny po joemonster, acidcow, liveleak i theync - którego tu coraz mniej.
Nigdy nie słyszeliście o negatywnym wpływie takich reklam?
Tak wiem, zaraz polecą komentarze ze założyłem konto tylko żeby psioczyć. Pieprze je. Zdanie wyraziłem.
Od tego jest forum.

K🤬a mać, znów postawiłem piwo, zamiast wejść w profil
O adblocku nie słyszał jak reklamy przeszkadzają, a? Są także różne skrypt blokery

Dziad z Lasu napisał/a:

Tak właśnie zauważyłem, że rok w stopce wypadałoby zmienić.

Ano, wypadałoby, prawie połowa 2012 już minęła
Zgłoś
marna 2012-04-23, 11:45
Dziad z Lasu, Tomasz Zaganiacz, sugerowałam to już stronę wcześniej sadistic.pl/zglos-problem-z-forum-zasugeruj-zmiany-vt26,1455.htm1066624

podpis użytkownika

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-23, 14:02
Tomasz Zaganiacz napisał/a:

O adblocku nie słyszał jak reklamy przeszkadzają, a? Są także różne skrypt blokery

A z czego ma sie sadol utrzymać jak nie z reklam?

5.2. Administracja zastrzega sobie prawo usuwania lub zablokowania kont Użytkowników notorycznie łamiących Regulamin lub działających na szkodę serwisu Sadistic.pl.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-23, 17:42
A ja znalazlem drastyczne bledy przez ktore portal nie moze dalej funkcjonowac!

[ Zmiany ]
Zgłoś
miedziak 2012-04-23, 17:51
mrrr... rrrr... rrrr... napisał/a:

A z czego ma sie sadol utrzymać jak nie z reklam?

5.2. Administracja zastrzega sobie prawo usuwania lub zablokowania kont Użytkowników notorycznie łamiących Regulamin lub działających na szkodę serwisu Sadistic.pl.

Wydaje mi się żeby administracja nie skorzystała jeszcze z tego prawa.
Zgłoś
~Faper Noster 2012-04-23, 18:17
Zdziwiłbyś się

podpis użytkownika

21 = 3 * 7
Zgłoś
zonk 2012-05-02, 0:10
Mam taką małą propozycję żeby nad wyraz idiotyczne tematy wywalać a autorów nagradzać odpowiednio, Ostatnie czasy tyle syfu pojawia się, a wrzucają takie gówna jedne i te same osoby (np. BongMan)
Zgłoś
Krzysztov 2012-05-02, 0:43
coś w stylu "sucharki autorstwa The Butcher"
z BongManem się zgodzę, gość przegina pałę ostro. problem tylko polega na tym, że każdy ma inne poczucie humoru, i ciężko jest jednoznacznie zakwalifikować czyjeś tematy.
Zgłoś
~Vuko 2012-05-02, 0:47
Krzysztov napisał/a:

coś w stylu "sucharki autorstwa The Butcher"
z BongManem się zgodzę, gość przegina pałę ostro. problem tylko polega na tym, że każdy ma inne poczucie humoru, i ciężko jest jednoznacznie zakwalifikować czyjeś tematy.

BongMan powinien dostać bana za samą egzystencję, bo on nie ma poczucia humoru
Zgłoś
~tip.top 2012-05-02, 8:20 5
Oj już nie przesadzajcie bez BongMana i jego sucharów Sadistic nie byłby już taki sam... to taki element Sadisticowego folkloru

podpis użytkownika

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
zonk 2012-05-02, 18:32
Zanim go nie było sadistic przynosił codzienne coś nowego, intrygującego i ciekawego. Teraz widzę durne kawały Bongmana który myśli że jest zabawny. Już nawet lepsze jest trolowanie Boż🤬dara.
Zgłoś
~Tołdi 2012-05-03, 20:52
Boż🤬dar I Kozoglowy napisał/a:

Nie znam go. Jakikolwiek inny folklor poza mną zostanie zlikwidowany. Dać mi jego adres i już jadę z mieczem się ustawić pod manufakturą.

proponuję na broń palną bo nie każdy włada mieczem

podpis użytkownika

Zakonnik III aksjomatu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie