Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-30, 22:52 1
możliwość pisania posta pod swoim wcześniejszym postem, ustawić odstęp czasowy (np. 12h), ułatwi to szukanie wrzutek.

dodatkowo proponuję wprowadzenie zasady dodawania do tagów czasu filmiku (np. w sekundach)- ułatwi to wyszukiwanie. W przypadku filmików wrzucanych do komentarzy, dodanie czasu pod filmikiem.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-05, 13:36
@op
Panie Kacu wierzysz, że gimbusiarnia będzie się stosować? Jeśli filmik trwa np 0:35 to nie będzie problemu ale jak 7:29 to kto im to przeliczy? Człowieku! Większości nawet nie chce się poszukać czy było a o dodaniu do zbiorczego nawet nie wspomnę.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-05, 19:12
zawsze można kasować tematy, a autorów odpowiednio nagradzać
Zgłoś
Pleso93 2012-06-07, 16:24 1
P@N K@C napisał/a:

zawsze można kasować tematy, a autorów odpowiednio nagradzać

Wnoszę o nagradzanie matołów, którzy nie potrafią tagować...
Przykład 1: sadistic.pl/wyscig-kurierow-rowerowych-z-ny-vt120375.htm
Przykład 2: sadistic.pl/you-can-dance-na-wesolo-vt120389.htm
Przykład 3: sadistic.pl/podstawowka-reprezentuje-jp-vt120343.htm
Przykład 4: sadistic.pl/we-are-prostitutes-cool-world-vt120292.htm
Przykład 5: sadistic.pl/polskie-obozy-zaglady-vt120136.htm
Przykład 6: sadistic.pl/let-me-hear-your-war-cry-vt120073.htm
...
Potrzeba nam warnów, warnów! Więcej warnów!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-07, 16:42 1
Chciałbym aby konfidenci byli karani.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-07, 22:39 2
Pleso93 napisał/a:

Wnoszę o nagradzanie matołów, którzy nie potrafią tagować...
Przykład 1: sadistic.pl/wyscig-kurierow-rowerowych-z-ny-vt120375.htm
Przykład 2: sadistic.pl/you-can-dance-na-wesolo-vt120389.htm
Przykład 3: sadistic.pl/podstawowka-reprezentuje-jp-vt120343.htm
Przykład 4: sadistic.pl/we-are-prostitutes-cool-world-vt120292.htm
Przykład 5: sadistic.pl/polskie-obozy-zaglady-vt120136.htm
Przykład 6: sadistic.pl/let-me-hear-your-war-cry-vt120073.htm
...
Potrzeba nam warnów, warnów! Więcej warnów!

Ci, co mieli dostać, dostali. Dziękujemy za zgłoszenie i liczymy na dalszą, owocną współpracę.
Zgłoś
Pleso93 2012-06-08, 0:45
Dziad z Lasu napisał/a:

Ci, co mieli dostać, dostali. Dziękujemy za zgłoszenie i liczymy na dalszą, owocną współpracę.

sadistic.pl/policja-dissuje-dresiarzy-vt120370.htm
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-21, 18:26
Nie wiem, czy ten temat był już poruszany, nie widzi mi się przekopywanie 100 stron teraz
Chodzi o Team Speaka, czy cuś w ten deseń. Czasami chce człowiek o coś się zapytać, czy w ogóle podyskutować o czymś, a ciężko z tym. Niby jest sb. ale mam wrażenie, że część ludzi tam siedzących się zbytnio nudzi i bez sensu dop🤬la tym, którzy chcą się tam udzielać. Rozumiem, że to znajomi i tak dalej, nie o to chodzi, nie mam zamiaru nic napinać.
Ciekawy moim zdaniem pomysł tego TS'a... inaczej jest pisać, a inaczej mówić. Oczywiście różne pokoje by się tam znajdowały. Ci których wk🤬iają "randomy" wypowiadające się na sb, mogli by siedzieć w swoim cyrku, mieć zastrzeżony pokój i tyle. Nie raz mam ochotę wejść (naj🤬y przeważnie) i podyskutować

Jeżeli taka propozycja była, proszę usunąć.

p.s A może jest gdzieś TS, a ja o tym nie wiem
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-21, 18:29
ale c🤬jowa propozycja
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-21, 18:31 2
Dlaczego? Masz głos przed mutacją, czy jak?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-21, 18:31 2
Zabijam Palcem napisał/a:

Niby jest sb. ale mam wrażenie, że część ludzi tam siedzących się zbytnio nudzi i bez sensu dop🤬la tym, którzy chcą się tam udzielać. Rozumiem, że to znajomi i tak dalej

Dokładnie tak, nie inaczej. Jest klika i nie lubią i niechętnie dopuszczają nowych. Temat ten kiedyś był poruszany, ale poszedł w zapomnienie. Administrator nawet chciał usunąć sb jak nie będą inni, nowi mogli się wypowiedzieć. Starzy bywalcy chyba o tym zapomnieli.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-21, 18:36 1
Linekk napisał/a:

Dokładnie tak, nie inaczej. Jest klika i nie lubią i niechętnie dopuszczają nowych. Temat ten kiedyś był poruszany, ale poszedł w zapomnienie. Administrator nawet chciał usunąć sb jak nie będą inni, nowi mogli się wypowiedzieć. Starzy bywalcy chyba o tym zapomnieli.

No właśnie...ja rozumiem, że można dop🤬lać jak wejdzie jakiś przygłup, nie ma nic ciekawego do powiedzenia, zasługuje. Ale nie raz widzę, że gość ogarnięty, kulturalnie się wita, chce udzielać i od razu lincz, za to, że nikt go nie zna. Nie chodzi mi tylko o mnie, bo mnie to nie rusza, widziałem jak gnoi się innych. Jeżeli już tak "musi" być, może zastrzec sb tylko dla wybrańców i po kłopocie. Tylko, że z drugiej strony, gdzieś czytałem, że np. za plemnika, trzeba się udzielać na sb...jak? Wchodzę, nagonka - odgryzam się - jeszcze większa nagonka.

Koło się zamyka.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-21, 18:38 2
k🤬a, to tak naprawdę spoko ludzie. Chwile Ciebie pojadą i tu są trzy opcje: 1. popłaczesz się (tak jak to zrobiłeś) i dop🤬lisz głupiego posta o TS (gdzie j🤬iby Ciebie jeszcze bardziej) 2. odpowiesz w c🤬jowy sposób, a oni już nigdy Ciebie na SB nie wpuszczą 3. odpowiesz w dobry sposób (żart, odrobina samokrytyki itd itp) i się wkręcisz.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-21, 18:42 1
Zabijam Palcem, pamiętaj, że większość użyszkodników (późniejszych ~Sadystów) przez to przechodziła.
Zgłoś
marna 2012-06-21, 18:42 1
no spoko, spoko.. ale są użyszkodnicy, którzy przeginają pałę i temu na przykład mają częściej niż inni blokadki na pisanie w sb, albo są uciszani bo albo są pijani, albo się nudzą, albo nie lubią jak im ktoś w prywatnych rozmowach się wtrąca... sb powinno być dla wszystkich, którzy nastukają te swoje 10 postów i tyle. w skrajności nie popadajmy. a nuż ktoś fajny przez takie głupie p🤬lenie się zniechęci. tak samo jest w temacie o zlocie w Powidzu, też randomy chyba boją się tam wypowiadać

podpis użytkownika

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie