Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-21, 18:43
moim zdaniem ten temat ze zlotem powinien być co jakiś czas na główną wypychany, mało kto ze zwykłych randomów zagląda do klopa
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-21, 18:47
P@N K@C napisał/a:

k🤬a, to tak naprawdę spoko ludzie. Chwile Ciebie pojadą i tu są trzy opcje: 1. popłaczesz się (tak jak to zrobiłeś) i dop🤬lisz głupiego posta o TS (gdzie j🤬iby Ciebie jeszcze bardziej) 2. odpowiesz w c🤬jowy sposób, a oni już nigdy Ciebie na SB nie wpuszczą 3. odpowiesz w dobry sposób (żart, odrobina samokrytyki itd itp) i się wkręcisz.

Ja nie muszę nic zajebistego wymyślać, żeby się na siłę komuś spodobać, bo mam wyj🤬e czy mnie ktoś polubi. Tu chodzi o to, jak to się przekłada na Sadistica. A no tak, że wszedł już nie jeden na sb, został zgnojony, a przez to nie wejdzie na forum, bo pomyśli, że go tam też zgnoją. Nie wejdzie na forum, nie przeczyta ważnych rzeczy organizacyjnych, nie da ciekawych pomysłów na ulepszenie portalu. Wchodzą tylko ze skargami, taka jest prawda.

I się nie popłakałem, tylko nie mam ochoty tracić czasu na słowne przepychanki, udowadnianie komuś, że jest debilem. Na tS jeszcze bardziej? Dlaczego tak zakładasz, chętnie porozmawiam z tymi, co tak dop🤬lają innym.

Poza tym TS to grosze, na próbę można zrobić, a kto nie będzie chciał - nie wejdzie. Więcej ludzi by się tam udzielało coś myślę, a jakby dyżurował czasem tam jakiś admin, też mogło by pomóc w wielu kwestiach.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-21, 18:48
Dobra, pospamować to w klopie se możecie, tutej konkrety interesują.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-21, 18:49
Jeżeli chcecie ulepszać ten portal, to nie utrudniajcie "życia" ludziom, bo to właśnie oni/ my go tworzymy i nasza inwencja twórcza. Ohoho ale mi się powiedziało
Zgłoś
Pener 2012-06-22, 7:26 11
hahaha, jaka rozkmina
sadyści na sb są niemili, koniec świata
sadyści nawet na żywo są niemili, to c🤬je, alkoholicy i degeneraci, a moderacja to już w ogóle.....
Zgłoś
Kaśka 2012-06-22, 9:38 3
Pener666 napisał/a:

hahaha, jaka rozkmina
sadyści na sb są niemili, koniec świata
sadyści nawet na żywo są niemili, to c🤬je, alkoholicy i degeneraci, a moderacja to już w ogóle.....

To już nie musimy udawać miłych na sb?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-22, 11:50
Dwa piwa, za jednego posta?

[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2012-06-22, 11:56 ]
Aleś zazdrosny, jak emi.

[ Komentarz dodany przez: P@N K@C: 2012-06-22, 11:59 ]
To ja je dostałem, czemu mam być zazdrosny?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-22, 14:52 2
Zabijam Palcem napisał/a:

Jeżeli chcecie ulepszać ten portal, to nie utrudniajcie "życia" ludziom, bo to właśnie oni/ my go tworzymy i nasza inwencja twórcza. Ohoho ale mi się powiedziało

Aleś się teraz popisał. Faktycznie, duży ten Twój wkład w sadola. Ja mam mały, a co dopiero Ty Ja nie rozumiem czegoś, sb jest dla wszystkich, ale w każdej grupie znajdą się jednostki silniejsze i słabsze. A normalnym jest że jednostki silniejsze dominują i będą chciały sprawdzić jednostki słabsze psychicznie, zanim dopuszczą je do swojego grona. Mamy być mili dla tych słabszych, czyli takich jak Ty, z jakiego powodu? Z takiego że poleci potem popłakać do organizacyjnych? Tak jak Pener to ujął, to jest sadistic.pl, a nie kochajmy-sie-wszyscy.pl. Myślisz że ja nie byłem gnojony, czy taki K@c i inni? Byliśmy bardziej niż Ty (z tego co pamiętam bardzo delikatnie Ci się oberwało, a oburzasz się jakbyśmy Ci co najmniej matkę zgw🤬cili), gdybyś nie był słaby to byś nie przyleciał tu płakać, ale przyleciałeś, więc nie dziw się że cię gnoją potem, gdy próbujesz przystać do sadystów.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-22, 16:07
Dżamaló napisał/a:

Aleś się teraz popisał. Faktycznie, duży ten Twój wkład w sadola. Ja mam mały, a co dopiero Ty Ja nie rozumiem czegoś, sb jest dla wszystkich, ale w każdej grupie znajdą się jednostki silniejsze i słabsze. A normalnym jest że jednostki silniejsze dominują i będą chciały sprawdzić jednostki słabsze psychicznie, zanim dopuszczą je do swojego grona. Mamy być mili dla tych słabszych, czyli takich jak Ty, z jakiego powodu? Z takiego że poleci potem popłakać do organizacyjnych? Tak jak Pener to ujął, to jest sadistic.pl, a nie kochajmy-sie-wszyscy.pl. Myślisz że ja nie byłem gnojony, czy taki K@c i inni? Byliśmy bardziej niż Ty (z tego co pamiętam bardzo delikatnie Ci się oberwało, a oburzasz się jakbyśmy Ci co najmniej matkę zgw🤬cili), gdybyś nie był słaby to byś nie przyleciał tu płakać, ale przyleciałeś, więc nie dziw się że cię gnoją potem, gdy próbujesz przystać do sadystów.

No i weź tu napisz coś, co ma na celu polepszenie sytuacji, jak zaraz próbuje Ci ktoś doj🤬. Powtarzam jeszcze raz i mogę powtarzać bez końca, ani mnie nikt k🤬a nie uraził, ani nie płakałem. Mógłbym doj🤬 każdemu z Was, ale po co. Nie chodzi mi o mnie, bo do tej pory nikt mnie nie zgnoił - zapraszam chętnych do tego. Chodzi mi o innych ludzi, którzy próbują być aktywni, a bezsensowne jazdy na nich się robi. Jesteście(mówię tu o kilku osobach, nie wszystkich) tak naprawdę wc🤬j słabymi istotkami, cwani w stadzie. Jeden zaczyna coś p🤬lić na kogoś, bo wie, że ma wsparcie w razie co innych. Nie widziałem jeszcze, żeby tylko jedna osoba się pucowała do kogoś, zawsze więcej. Tak samo tyczy to się nawet głupich postów, jeden urażony pajac i za chwilę w temacie zjawia się pięć osób, dają mu browara i wp🤬lają swoje pięć groszy. Szczerze, to c🤬j mnie obchodzi, czy byłeś gnojony, czy jesteś i będziesz, Twój problem.
Nie przyleciałem tu płakać, tylko wyrazić swoją opinię - od tego jest forum i takie tematy. Chcecie nagonkę robić na mnie na forum, bo nie podoba mi się to co robicie, róbcie - a w zasadzie próbujcie, bo żeby mi doj🤬 musicie bardziej się postarać. Dalej chodźcie za rączkę, bo to potraficie robić doskonale. Dodam jeszcze, że odnośnie sytuacji, którą podałeś, nie pobiegłem wtedy z płaczem, a poszedłem sobie, bo agresja się we mnie rodziła, nie chciałem Wam na tyle doj🤬, żeby bana dostać. Poza tym chodziło mi wtedy o gościa, który pisał o prawku.
Poza tym co z tego, że to Sadistic, wymaga się tutaj pewnych rzeczy od użytkowników, więc sk🤬ielem cały też czas nie można być.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-22, 20:45
Sprawa wygląda z mojej perspektywy tak, jest parę grupek na sb, jedni są mili dla obcych, a drudzy szukają zaczepki, żeby z nudów hejtować, bo nowy to doj🤬 mu, jak i również są też ludziska, którzy uważają się za powszechnie lepszych, mądrzejszych i nie widzą powodu, by rozmawiać z nowymi, przyciągać ich na ten portal, czym się różnią od hejterów? Sami hejtują, a jak ktoś im się odszczeknie, to później narzekają na randomów, że oni są c🤬jowi, a pokrzywdzona istota wyższa ma pretensje do całego, świata tylko nie do siebie. Taki klimat esbe i należy się z tym pogodzić
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-25, 22:23
Hejt bez powodu przy mnie jest niedopuszczalny. Jeśli jest powód - w pewnych granicach dopuszczam.
Sporo osób już się o tym przekonało i tak będzie do skutku.
Zgłoś
teken 2012-06-26, 16:49 1
adf.ly - co to k🤬a jest ?

podpis użytkownika

Zgłoś
zilo210 2012-06-29, 15:52
Sprawa pewnie była już wałkowana, ale napiszę. Irytujące jest, jak temat, który co dopiero się umieściło w poczekalni, ląduje w Było.pl bez żadnego odnośnika to tematu głównego. Ja rozumiem, że wiele osób może myśleć - widziałem już ten filmik więc wyrzucam, ale człowiek też się myli i dlatego chciałbym postulować o konieczność wklejania linków do tematu głównego. Mogę czasami przeszukiwać 10minut tematy po TAGach, nic nie znajdę, a za chwilę temat ląduje w Było.pl
Wiem, że jest to uciążliwe dla moderatorów, bo oni sami też mogą przecież nie znaleźć tematu głównego( jeśli założyciel dał durne TAGi), ale są też użytkownicy, którzy zawsze chętnie podeślą linka.
Może istnieje też opcja ingerowania moderacji w tagi? Wtedy oni sami mogliby coś dopisać, zmienić, bla bla. Bo logiczne, że jeżeli widzimy akcję np. wypadek pociąg vs samochód, to beznadziejnie zamieścić tam tagi typu: ciuchcia, wypadek, bezmyślność. Powinno być opisywane to, co jest widoczne na załączonym obrazku, twardo i przedmiotowo.

@down: golip
Jasne, rozumiem, chodzi mi po prostu o to, by moderacja wzięła sobie do serca i czasami bardziej się postarała. Zwykle z definicji moderator to osoba, która powinna mieć sporo wolnego czasu, by pilnować porządku i przestrzegania regulaminu.
Zgłoś
golip 2012-06-29, 16:24
@zilo210
sadistic.pl/co-wk🤬ia-moderatora-vt58628.htm#480208

podpis użytkownika

Trzeźwość to stan przejściowy...
Zgłoś
~Angel 2012-06-29, 17:07 1
zilo210,

sadistic.pl/zglos-problem-z-forum-zasugeruj-zmiany-vt26,1170.htm741102

Jeżeli chodzi o tagi to owszem jest to czasem problem z którym nieustannie walczymy i próbujemy wyeliminować. Staramy się poprawiać i dopisywać a tych notorycznie olewających poprawne tagowanie upominać.

Jeżeli ktoś znajdzie temat z tagami do poprawy niech naszkrobie posta i dopiszemy

Moja rada:
Najlepszym sposobem uniknięcia dubla jest przeglądanie forum.

podpis użytkownika

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie