Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-30, 10:14 5
Postuluję o karanie użyszkodników forum, którzy nie potrafią tagować!
Kary powinny być zdecydowane, gdyż ciężko jest wyszukać materiał, gdy ktoś otaguje go, jak mu się podoba. Ty wrzucasz swój materiał tagując go elegancko, ale temat ląduje do było, bo ktoś go wrzucił wcześniej tagując beznadziejnie. Ostre kary powinny być przewidziane, za c🤬jowe tagowanie, o!
Zgłoś
marna 2012-06-30, 14:29 2
Nap Limak, większość moich warnów idzie właśnie za tagi poprawiam i robię co mogę ale no

podpis użytkownika

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
golip 2012-06-30, 17:03 5
Wnoszę o karanie użytkowników za komentarze o BongManie. Wk🤬ia to niemiłosiernie jak pod prawie każdym (niekoniecznie autorstwa BongMana) dowcipem są o nim komentarze. No po prostu ileż można.

podpis użytkownika

Trzeźwość to stan przejściowy...
Zgłoś
~Vuko 2012-06-30, 17:32 1
marnotrawna napisał/a:

Nap Limak, większość moich warnów idzie właśnie za tagi poprawiam i robię co mogę ale no

Może zmienić wartość warnów? Albo np. blokada na pisanie na tydzień. Na pohybel sk🤬ysynom!
Zgłoś
Centurion 2012-07-01, 19:42 3
teken napisał/a:

adf.ly - co to k🤬a jest ?

Właśnie to wyjaśniam, wygląda na samowolkę jednego z naszych reklamodawców. Wywaliłem jego kody reklam.

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
teken 2012-07-04, 22:22
ostatnio na sadolu zaczęły się pojawiać crepypasty, materiały z rożnymi zjawiskami paranormalnymi itp. Wnioskuję o stworzenie osobnego działu dla tego typu rzeczy, żeby były w kupie, ułatwi to przeglądanie, bo większość z nich to ciekawe bzdety

podpis użytkownika

Zgłoś
~Angel 2012-07-04, 22:26
Jest taki dział: Inne czarności

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-05, 2:17

szukajka użyszkodników nie działa
Zgłoś
twojamatkajestgruba 2012-07-07, 17:57
Ja zgłaszam dwa problemy.

1. Brak moderacji w galerii. Ostatnio dużo pojawiło się obrazków z Balotellim i nie obyło się bez dubli. Użytkownicy podawali linki do materiałów pierwotnych (w komentarzach) ale nic to nie dało - duble nadal są. Sprawa jest sprzed kilku dni. O co chodzi?

2. Link polecający działa? Bo wysłałem dwóm osobom i nie zostały przekierowane do arkusza rejestracyjnego, tylko na główną stronę forum
Zgłoś
~Faper Noster 2012-07-07, 18:01
ad 1. Galeria wciąż jest skryptem w wersji beta, moderowanym jednoosobowo przez Administratora.
ad 2. Działa. Jeśli ktoś się zarejestruje z Twojego linka, zobaczysz to w profilu

podpis użytkownika

21 = 3 * 7
Zgłoś
DeMonica 2012-07-10, 22:15 1
Mój problem polega na tym, że od jakiegoś czasu nie działa mi odnośnik 'Nowe posty'. Oznacza to, że po najechaniu na to:

nie rozwija mi się okienko z postami nieprzeczytanymi z poszczególnych działów forum. Nic się nie dzieje. Po kliknięciu pojawiają się nieprzeczytane posty ale znikają po każdym odświeżeniu strony. Mam zainstalowanego AdBlockPlus ale wyłączyłam go na sadolu. Nawet po jego całkowitym wyłączeniu nic się nie zmieniło. Nie wiem czy to tylko problem mój i mojego Ognistego Lisa czy coś było modzone i się popsuło albo ma tak już zostać. Sprawdzałam na ie i też nie działa. Na drugim komputerze też nie hula. Ktoś ma jakieś pomysły?

Zapomniałam dodać. Zbiorczy na Grażynę Żarko by się przydał.

podpis użytkownika

I'm not your type.
I'm not inflatable.
Zgłoś
ramzei 2012-07-12, 15:41
Chciałbym zgłosić propozycję zmiany.

- Ułatwieniem dla użytkowników, którzy nie regularnie odwiedzają portal, byłoby zastosowanie logowania po kliknięciu na piwo, zamiast komunikatu "aby napić się piwa z autorem tematu musisz się zalokować" taki wyskakujący skrypt. Ma to swoje plusy większa ilość zarejestrowanych/ zalogowanych internautów. Jeśli ktoś korzysta ze smartfona/ tabletu jest to dużo wygodniejsze.
Dziękuje za zrozumienie
Zgłoś
miedziak 2012-07-13, 1:06
przydało by się zrobić te przyciski z numerkami stron takie jak są na końcu tematu pomiędzy głównym postem i reszta komentarzy.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-13, 1:12
miedziak napisał/a:

przydało by się zrobić te przyciski z numerkami stron takie jak są na końcu tematu pomiędzy głównym postem i reszta komentarzy.

Było, Cent to wywalił i twierdzi, że nie będzie. Za radę dał aby używać klawisza "end".
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-15, 23:53
Dodać do wyszukiwania po tagach, żeby można było wpisać jakieś literki i wyszukiwałoby wszystkie wyniki zawierającą daną kombinację liter.

Np. wpisujemy ra? (ten znak zapytania, żeby wyszukiwało danej kombinacji) i wyszukuje nam rak, raca, ranczo, racja itd.

Przypomnę jeszcze o możliwości dodawania posta pod postem (np. 12h przerwy) i o dodawaniu czasu filmików.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie