W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać

Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum
Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami
- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)
P@N K@C napisał/a:
Dodać do wyszukiwania po tagach, żeby można było wpisać jakieś literki i wyszukiwałoby wszystkie wyniki zawierającą daną kombinację liter.
Np. wpisujemy ra? (ten znak zapytania, żeby wyszukiwało danej kombinacji) i wyszukuje nam rak, raca, ranczo, racja itd.
to już było, ale zostało usunięte niestety, nie wróci.
podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.
Konto usunięte
2012-07-19, 14:50
Moim zdaniem nie głupim pomysłem byłoby zrobienie jakiegoś zbiorczego tematu na drobniejsze urazy własne. Niektórzy czują piorunującą potrzebę pochwalenia się zadrapaniem na kolanku, samookaleczeniem kawałkiem tektury lub nadszarpanym paznokietkiem - nawet jeśli faktycznie było to bolesne, to zwyczajnie mało komu chce się oglądać takie nudne urazy. Natomiast jakby to było w temacie zbiorczym, nikt by się nie wkurzał o takie wrzuty - co najwyżej omijał thread.
ja bym zostawił tak jak jest, niektóre fakt trochę słabe, są ale na przykład to:
sadistic.pl/uderzenie-centralnie-w-oko-przez-5kg-amura-vt125557.htm1251297 jest przekozackie i szkoda żeby się zagubiło w jakimś zbiorczym. jak ktoś che to może sobie taki temat założyć, ale nie przenosił bym tam nic siłą.
Konto usunięte
2012-07-19, 15:10
miedziak napisał/a:
ja bym zostawił tak jak jest, niektóre fakt trochę słabe, są ale na przykład to: sadistic.pl/uderzenie-centralnie-w-oko-przez-5kg-amura-vt125557.htm1251297 jest przekozackie i szkoda żeby się zagubiło w jakimś zbiorczym. jak ktoś che to może sobie taki temat założyć, ale nie przenosił bym tam nic siłą.
Ale mi nie chodzi o zbiorczy na wszystkie urazy własne, a tylko na wszelkiej maści drętwotę - ot, przypadki codzienności jak skaleczenie przy siekaniu buraczków lub stłuczone kolanko na asfalcie.
Zdjęcie po ataku amura, jak i sama "historia" są wyj🤬e i w pełni zasługują na osobny temat.
sanctusdiavolos napisał/a:
Ale mi nie chodzi o zbiorczy na wszystkie urazy własne, a tylko na wszelkiej maści drętwotę. Zdjęcie z amurem wyj🤬e i zasługuje na osobny temat.
Zbiorczy powoduje ryzyko, że będzie tam lądowało to, czego byś tam nie chciał zobaczyć
bo są gusta i guściki, co mod to inne podejście
podpis użytkownika
no a poza tym kryterium własne jest trochę zbyt szerokie.
Konto usunięte
2012-07-19, 20:00
niegłupie byłoby podzielenie szukania tagami w danym dziale, jak jest to możliwe przy szukaniu po słowach
no, też mi tego brakowało.
W napisał/a:
niegłupie byłoby podzielenie szukania tagami w danym dziale, jak jest to możliwe przy szukaniu po słowach
Ten temat był wałkowany sto lat temu, widać z jakim skutkiem
podpis użytkownika
Konto usunięte
2012-07-20, 8:35
Conscribo napisał/a:
Ten temat był wałkowany sto lat temu, widać z jakim skutkiem
właśnie nie widać

a szkoda
Nie jestem pewny czy taki pomysł tu już był, ale ja postuluję o wywalenie części emotek, bo jest ich tak dużo że ciężko jest znaleźć to czego się konkretnie szuka, a i tak ok. 3/4 w ogóle się na portalu nie pojawia.
@up
ten temat też był wałkowany mnóstwo razy. poszukaj wypowiedzi Penera, będziesz miał odpowiedź
Konto usunięte
2012-07-24, 15:25
Ja mam taką pewną sugestie. ze względu na to, że każdy może nazwać film jak chce zrobić wyszukiwarkę do linków czyli ja np chcę wrzucić film z Youtube.com, Wrzuta.pl, Cda.pl, Liveleak.com, Metacafe.com, LesDebiles.com, Ochevidets.ru, Vidiload.com, Mentalzero.com, Shooshtime.com lub Efukt.com a nie wiem czy był to wchodzę sobie w taką wyszukiwarkę, wklejam link a wyszukiwarka sprawdza czy wideo o takim linku nie było już wysyłane. co wy na to?
było coś podobnego ale nie zdało egzaminu.
Nie wszyscy wrzucają bezpośrednio ze strony tylko ściągają na dysk a dopiero potem na forum.
tak było jak się wrzucało filmiki i działało, bo sprawdzało długość i rozmiar, więc nawet jak na dysku zapisane to zdawało egzamin. Nie wiem czemu to usunięto bo to naprawdę dobre było.