Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Hunter562 2012-07-28, 1:53
Przy próbie wrzucenia filmu z dysku pojawia się taki komunikat
Kod:
filetype: application/force-download, filesize: 5745134, orgname: whats.avi

Film pobrany z heaven666.org za pomocą programu DownloadHelper.

podpis użytkownika

youtube.com/user/hunterexx
http://libya-war.blog.pl/
Zgłoś
Pener 2012-07-28, 1:54
Hunter562, a ile zajmuje ten film?
Zgłoś
Hunter562 2012-07-28, 2:18
5 mb.

podpis użytkownika

youtube.com/user/hunterexx
http://libya-war.blog.pl/
Zgłoś
miedziak 2012-07-28, 2:59
pener ty lepiej się k🤬a słucha huntera bo to stary user
Zgłoś
komet 2012-07-28, 4:02
Witam,

Wniosek formalny: może małe błedy powinno się korygować, a nie usuwać całego posta?

w odniesieniu do usunięcia mojego posta pod sadistic.pl/viewtopic.php?t=124852, chciałbym podziękować za radę dotyczącą włączania/wyłączania funkcji wulgaryzmów, jak i stwierdzić, co następuje:

1. Punkt 4.5. regulaminu brzmi: "Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta."
Jasne jest, że oznacza to, iż tematy nie będą cenzurowane przez moderatorów, dopóki nie zahaczą o którąś z tych trzech sfer. Jak to się ma do usuwania posta z powodu "wygwiazdkowania" wulgaryzmu?

2. Słowo "odj🤬" zacytowałem selektywnie "wygwiazdkowane". Przepisałem je odruchowo pod spodem w niezmienionej postaci. Czy nie można było tego po prostu poprawić z poziomu moderatora, zamiast kasować?

Sadistic sadistikiem, ale do pewnych działań trzeba najpierw ruszyć łepetyną, albo przynajmniej czytać ze zrozumieniem własny regulamin.
Zgłoś
Pener 2012-07-28, 4:07
komet, 1,5 czasem 2k postów dziennie i myślisz, że komuś będzie się chciało je poprawiać?
to jest bardzo proste: jeśli chcesz przeklinać to pisz normalnie, jeśli zacytujesz post z gwiazdkami ale sam nie będziesz srać makiem to nikt ci posta nie usunie.
Zgłoś
Krzysztov 2012-07-29, 8:01
komet napisał/a:

ruszyć łepetyną.

co zrobić?!
Zgłoś
mrlewy 2012-07-30, 0:36
A ja mam taką prośbę:
Czy modzi mogliby jednoznacznie stwierdzić czy jeśli wrzucony w temacie materiał pojawił się wcześniej, ale w komentarzu to temat uznawany jest za dubla i przenoszony do było?

Pytam się, ponieważ niektóre takie tematy trafiają na główna, a niektóre do było.

podpis użytkownika

Zgłoś
Pener 2012-07-30, 0:47 1
mrlewy96, mod pener: dubel z komentarza to dubel
Zgłoś
mrlewy 2012-07-30, 0:55
Serdecznie dziękuję za informację.

edit:
aaa... ja przeczytałem "mod panel" i tak sobie pomyślałem, że może macie jakieś super, ściśle tajne panele do sterowania światem i na nich macie taką opcję. A dopiero potem patrzę, że to nie jest opinia modów, lecz Twoja subiektywna.

[ Komentarz dodany przez: Pener666: 2012-07-30, 02:04 ]
nie będzie tu niespodzianek dubel z komentarza to dubel

[ Komentarz dodany przez: Nostrełe: 2012-08-01, 20:04 ]
Sprawa ta nie jest jednoznaczna i Moderacja nie wypracowała w tej kwestii jednoznacznego stanowiska.

Każdy mod interpretuje tę kwestię wedle własnego uznania, indywidualnie dla każdego tematu. A decyzja danego Moderatora w sprawie losów danego tematu czy posta jest święta

[ Komentarz dodany przez: ĸuń: 2012-08-01, 20:29 ]

podpis użytkownika

Zgłoś
teken 2012-07-30, 15:56
niekiedy po kliknięciu w jakiś odnośnik na stronie, wyskakuje okno z lifestyl.pl/

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-31, 19:35
Popieram kolegę tekena. Już to raz było, ale potem się uspokoiło. Teraz to i nawet przy wciśnięciu znaczka z numerem strony się pokazuje
Zgłoś
Ingles 2012-08-03, 15:05 2
Może podobna sugestia już się tu pojawiła, ale proponuję, żeby:
możliwość dodawania komentarzy pod materiałami "na głównej" była przyznawana użytkownikom, którzy dodali co najmniej 5 tematów "na głównej". Bo straszny się syf robi, a najczęściej po cudzych tematach jeżdżą ludzie, którzy c🤬ja materiałów wrzucili, albo nawrzucali było.pl, albo do suacharów.
Zgłoś
mrlewy 2012-08-05, 1:57
Problem chciałem zgłosić.

Na swojego maila (na wp) dostałem wiadomość od admin@sadistic.pl, że cytuję " W twojej skrzynce pojawiła się nowa Prywatna Wiadomość od ***** na "Sadistic.pl"." i tam dalej link podany do poczty itp. A tutaj wchodzę w pocztę sadolową, patrzę, a tutaj nic nie ma i spróbowałem jeszcze wejść w pocztę z linku z maila, ale tez nic nie ma. Maila dostałem o 23, więc raczej odpada, że chwilowe zamulenie poczty na sadolu.

Modzi?

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-05, 7:14
mrlewy96, ktoś się rozmyślił i usunął, zanim odebrałeś na sadolu, wsio.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie