Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
teken 2012-08-05, 22:33
Ingles napisał/a:

Może podobna sugestia już się tu pojawiła, ale proponuję, żeby:
możliwość dodawania komentarzy pod materiałami "na głównej" była przyznawana użytkownikom, którzy dodali co najmniej 5 tematów "na głównej". Bo straszny się syf robi, a najczęściej po cudzych tematach jeżdżą ludzie, którzy c🤬ja materiałów wrzucili, albo nawrzucali było.pl, albo do suacharów.

Co to da, skoro ilość tematów czy piw nie jest już wyznacznikiem "poziomu" użytkownika.

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-06, 10:31
Witam ....

Dziwne rozwiązanie macie z wstawianiem filmów czy zdjec , dlaczego nie ma poprostu wklejania kodów EMBED dziwne utrudnienia .
I dziwi mnie tez ze tematy znikają bez odpowiedzi czy powiadomień , nie ma nawet kosza żeby sobie sprawdzić czy tam wyladował i ewentualnie z jakiej przyczyny
Zgłoś
~Angel 2012-08-06, 10:42
Czemu dziwne?
Mamy własne serwery na które lądują wrzucone materiały. Nie musimy się martwić, że dany materiał zniknie z innej strony i powstanie u nas temat trup.
Co do kasowania tematów to moderator kasując temat wysyła informację z powodem skasowania na PW.

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-11, 20:18
Wielu użytkowników już o tym mówiło w różnych tematach aby była możliwość "odbierz piwo" . Myślę aby dodać więcej opcji typu "cofnij piwo" co by cofało piwo jeśli je wcześniej postawiłeś .
Ale też trzeba by było zrobić coś w stylu "piwo" tylko w negatywną stronę .
Proponuję "daj kamienia" albo "przyp🤬ol deską" czy coś w tym stylu. Użytkownicy Sadistica naprawdę są osobami pomysłowymi więc napewno dojdziemy do konsensusu.

Myślę że było by to dobrym pomysłem.

Proponował bym taką ikonkę na ten przykład
Zgłoś
Krzysztov 2012-08-12, 22:04 3
całkowicie się z tym zgadzam. dodajmy więcej opcji takich jak <daj kamienia> czy <lubię placki>. a potem odbierajmy użytkownikom piwa bo są j🤬ą gimbusiarnią i używają takich zwrotów. ia kaos!
Zgłoś
Kaśka 2012-08-13, 22:37 2
taa i jeszcze "mianuj na Maćka z klanu"
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-15, 14:19
A Ja ponawiam postulat o jedną ale kompletną listę zbiorników.
Zgłoś
~Angel 2012-08-15, 14:37
Jest
sadistic.pl/aktualna-lista-tematow-zbiorczych-vt69144.htm582437

tylko Hard wymaga dodania kilku tematów

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-15, 22:21
Ni cholery nie wiem czy temat był poruszany bo w sumie innego tematu prócz tego o tematyce technicznej forum nie znalazłem. (możecie mnie zjeździć że źle szukałem - nie zapieram się)

Ale czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego od paru dni każdy filmik mi zacina po 5 sekundach odtwarzania? Potem gdy przesunę pasek postępu znów odtwarza 5 sekund i freeze.

Przeglądarka to Chrome.

Dzięki za ewentualne info.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-15, 22:22 2
Postuluję o przywrócenie kolorów do profilowych ostrzeżeń!
Zgłoś
mrlewy 2012-08-18, 16:07
Korzystając z sadolowej szukajki wyświetla się maksymalnie 7 stron wyników i to niezależnie czy jest ich 150 czy 1500 - 7 stron i koniec. Może to celowe działanie, ale jeśli to błąd to fajnie byłoby to naprawić

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-18, 19:01
hej, da się korzystać z portalu będąc zalogowanym na dwóch kompach? (nie mówię jednocześnie, ale ogólnie);
Często przeglądam serwis raz z lapka raz ze stacjonarnego i często wylogowuje mnie
Zgłoś
TelewiZorro 2012-08-18, 22:04
są jakies powiadomienia o tym, że ktoś zacytował mój post lub wspomniał mój nick w poście?
Zgłoś
marna 2012-08-18, 23:44
TelewiZorro napisał/a:

są jakies powiadomienia o tym, że ktoś zacytował mój post lub wspomniał mój nick w poście?

nie ma. niepotrzebny spam by to robiło ino.

podpis użytkownika

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-20, 9:36
wojas30 napisał/a:

Ni cholery nie wiem czy temat był poruszany bo w sumie innego tematu prócz tego o tematyce technicznej forum nie znalazłem. (możecie mnie zjeździć że źle szukałem - nie zapieram się)

Ale czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego od paru dni każdy filmik mi zacina po 5 sekundach odtwarzania? Potem gdy przesunę pasek postępu znów odtwarza 5 sekund i freeze.

Przeglądarka to Chrome.

Dzięki za ewentualne info.

Wyczyść pamięć podręczną.

Cytat:

hej, da się korzystać z portalu będąc zalogowanym na dwóch kompach? (nie mówię jednocześnie, ale ogólnie);
Często przeglądam serwis raz z lapka raz ze stacjonarnego i często wylogowuje mnie

Da się.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie