Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 12:23
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-06, 10:31
Witam ....

Dziwne rozwiązanie macie z wstawianiem filmów czy zdjec , dlaczego nie ma poprostu wklejania kodów EMBED dziwne utrudnienia .
I dziwi mnie tez ze tematy znikają bez odpowiedzi czy powiadomień , nie ma nawet kosza żeby sobie sprawdzić czy tam wyladował i ewentualnie z jakiej przyczyny
Zgłoś
~Angel 2012-08-06, 10:42
Czemu dziwne?
Mamy własne serwery na które lądują wrzucone materiały. Nie musimy się martwić, że dany materiał zniknie z innej strony i powstanie u nas temat trup.
Co do kasowania tematów to moderator kasując temat wysyła informację z powodem skasowania na PW.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-11, 20:18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-12, 22:04 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kaśka 2012-08-13, 22:37 2
taa i jeszcze "mianuj na Maćka z klanu"
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-15, 14:19
A Ja ponawiam postulat o jedną ale kompletną listę zbiorników.
Zgłoś
~Angel 2012-08-15, 14:37
Jest
sadol.pl/aktualna-lista-tematow-zbiorczych-vt69144.htm582437

tylko Hard wymaga dodania kilku tematów
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-15, 22:21
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-15, 22:22 2
Postuluję o przywrócenie kolorów do profilowych ostrzeżeń!
Zgłoś
mrlewy 2012-08-18, 16:07
Korzystając z sadolowej szukajki wyświetla się maksymalnie 7 stron wyników i to niezależnie czy jest ich 150 czy 1500 - 7 stron i koniec. Może to celowe działanie, ale jeśli to błąd to fajnie byłoby to naprawić
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-18, 19:01
hej, da się korzystać z portalu będąc zalogowanym na dwóch kompach? (nie mówię jednocześnie, ale ogólnie);
Często przeglądam serwis raz z lapka raz ze stacjonarnego i często wylogowuje mnie
Zgłoś
TelewiZorro 2012-08-18, 22:04
są jakies powiadomienia o tym, że ktoś zacytował mój post lub wspomniał mój nick w poście?
Zgłoś
marna 2012-08-18, 23:44
TelewiZorro napisał/a:

są jakies powiadomienia o tym, że ktoś zacytował mój post lub wspomniał mój nick w poście?

nie ma. niepotrzebny spam by to robiło ino.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-20, 9:36
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-23, 20:23
Dziad z Lasu napisał/a:

Ale czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego od paru dni każdy filmik mi zacina po 5 sekundach odtwarzania? Potem gdy przesunę pasek postępu znów odtwarza 5 sekund i freeze.

Rozwiązanie problemu:

otwórz w Chrome nową kartę, wpisz: chrome://plugins następnie z prawej strony kliknij +Szczegóły. Wyłącz wtyczkę ShockwaveFlash wersja 11.3.31.222

Zrestartuj przeglądarkę.

Błąd powodowany jest w większości na systemach, na których ustawienie dźwięku to 5.1 lub 7.1.

Ewentualnie zaktualizowanie wtyczki Adobe Flash powinno pomóc
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem