Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-23, 20:23
Dziad z Lasu napisał/a:

Ale czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego od paru dni każdy filmik mi zacina po 5 sekundach odtwarzania? Potem gdy przesunę pasek postępu znów odtwarza 5 sekund i freeze.

Rozwiązanie problemu:

otwórz w Chrome nową kartę, wpisz: chrome://plugins następnie z prawej strony kliknij +Szczegóły. Wyłącz wtyczkę ShockwaveFlash wersja 11.3.31.222

Zrestartuj przeglądarkę.

Błąd powodowany jest w większości na systemach, na których ustawienie dźwięku to 5.1 lub 7.1.

Ewentualnie zaktualizowanie wtyczki Adobe Flash powinno pomóc
Zgłoś
mjr 2012-08-24, 13:06
Opcja wyświetlania 10 losowych tematów z działu hard działa jakoś c🤬jowo.

Jeśli ma być 10 tematów, to tego oczekuję. Niestety ktoś coś sp🤬olił i wyświetla się losowa liczba tematów z zakresu <0;10>.

podpis użytkownika

Pragnę wyjaśnić, iż obsługa forum stosując metody totalitarne zmusiła mnie do stosowania obrazka "idźwc🤬j" zamiast pewnego dużo stosowniejszego sformułowania.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-24, 15:11
Nie wiem czy taka propozycja była poruszana, ale może dałoby się zrobić odpowiednik "było.pl" dla hardów? Czasem ktoś po dłuższym czasie odkryje że dany temat już był, i często interesująca dyskusja leci w p🤬du, a tak po prostu przenoszona by była do takiego śmietnika i mogła toczyć się dalej.
Zgłoś
~Angel 2012-08-24, 15:29
Było na hardzie - już temat poruszany i nie wypalił
Od dłuższego czasu duble staram się scalać (zdublowany materiał kasuje) jeżeli w temacie jest ciekawa dyskusja a nie same śmieciowe komentarze.

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-24, 15:31
Trybie, w sumie dobre rozwiązanie. Jeszcze jedna sprawa, na którą uwagę zwrócił mjr. Opcja "wyświetl 10 losowych tematów" działa jakoś z dupy - wyświetla 3 czasem 4 tematy. W dodatku często się te tematy powtarzają. Fajnie jakby ktoś przy tym kiedyś pomajstrował.
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2012-08-24, 17:56
Uprzejmie donoszę o problemie z przeglądaniem materiałów według tagów. W czym rzecz? Otwieram temat, na dole są wymienione użyte przez autora tagi. Klikam w dowolny - czasem wyskakują otagowane w ten sposób tematy normalnie, jak Pan Bóg przykazał, czasem zaś coś takiego:

podpis użytkownika

Post mortem per rectum
Zgłoś
mrlewy 2012-08-28, 14:01 1
Pisałem już o tym, ale nie było odzewu: Korzystając z sadolowej szukajki wyświetla się maksymalnie 7 stron wyników i to niezależnie czy jest ich 150 czy 1500 - 7 stron i koniec. Może to celowe działanie, ale jeśli to błąd to fajnie byłoby to naprawić

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-01, 18:39
W jaki sposób mogę logować się na forum z dwóch komputerów? Używam normalnie autologowania, ale mimo wszystko wylogowuje mnie.
Zgłoś
TelewiZorro 2012-09-02, 6:14
marnotrawna napisał/a:

nie ma. niepotrzebny spam by to robiło ino.

nie o spam mi chodzi. Raczej coś takiego jak na wykopie - wiadomo że ktoś odpowiedział na Twój post. To podkręca dyskusję. Raczej nikt nie sprawdza odwiedzonych tematów w poszukiwaniu odpowiedzi na własne posty.
Zgłoś
Conscribo 2012-09-02, 11:37
Ja sprawdzam

podpis użytkownika

Nie lubię hejterów. I trolli.
Zgłoś
miedziak 2012-09-02, 14:10
zawsze możesz dodać temat do ulubionych, w tedy za każdym razem jak ktoś coś napisał to cię informują.
Zgłoś
Konto usunięte 2017-02-07, 23:21
Tutaj też dziwnie dużo postów zniknęło...
Zgłoś
SaveTheTrees 2017-02-08, 9:37
Fakt, mi np. wyj🤬o 16 moich tematów. A szkoda, bo się na prawdę przyjęły.

podpis użytkownika

Burn a book, save a tree!
Zgłoś
sudomakemeasandwich 2017-02-08, 11:01
krzyks napisał/a:

Tutaj też dziwnie dużo postów zniknęło...

Przypadek?
Zgłoś
Noside 2017-02-08, 11:56 5
Dodajcie taki śmieszny guziczek, którym będzie można zgłaszać równie śmieszne obrazki do automatycznego wyj🤬ia.
Niech to będzie słodki, różowy kotek, po którego kliknięciu obrazek zostanie zgłoszony do usunięcia jako kwejkospam

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie