Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
~PowerBoBass 2017-02-08, 17:19
Noniesondze napisał/a:

Dodajcie taki śmieszny guziczek, którym będzie można zgłaszać równie śmieszne obrazki do automatycznego wyj🤬ia.
Niech to będzie słodki, różowy kotek, po którego kliknięciu obrazek zostanie zgłoszony do usunięcia jako kwejkospam

No nie sondze.
Zgłoś
MichaU 2017-02-08, 17:46 11
Ta sytuacja wymaga pewnego komentarza:

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2017-02-08, 21:57
Ale kurde bez kpiny. Z 50 tematów mi wyj🤬o i ze 400 postów. Może jakieś oficjalne oświadczenie? Co się stało i dlaczego backupu nie ma?
Zgłoś
MichaU 2017-02-08, 22:05
Ratoshi napisał/a:

Ale kurde bez kpiny. Z 50 tematów mi wyj🤬o i ze 400 postów. Może jakieś oficjalne oświadczenie? Co się stało i dlaczego backupu nie ma?

Oświadczenie było wczoraj w tym temacie ale znikło razem z postami z ostatnich 5 lat xD

podpis użytkownika

Zgłoś
Novotko 2017-02-09, 3:29
@up można wiedzieć, co zawierało?
Zgłoś
~Angel 2017-02-09, 7:58 4
Administrator podczas usuwania niewykorzystanych zdjęć i filmów w tematach przypadkowo wykasował z serwerów zdjęcia wrzucane z ostatnich trzech lat. Następnie magicznym guziczkiem chciał wykasować tematy trupy i poleciały razem z nimi komentarze w różnych tematach nie związanych ze zdjęciami. Nie ma możliwości przywrócenia tematów, zdjęć i komentarzy.

podpis użytkownika

Zgłoś
4x4offroad 2017-02-10, 19:21 3
Co za pała...

podpis użytkownika

emprojekt.info.pl/
Zgłoś
Konto usunięte 2017-02-15, 0:17
Taa... Omyłkowo,jasne,doskonale wiemy że to A. M.
Zgłoś
~LeweOkoSaurona 2017-02-16, 23:48
Co to do c🤬ja jest? Chińskie fifroki?

podpis użytkownika

Chcesz dołączyć do elitarnej grupy ~Sadystów? Złóż podanie już dziś.
Zgłoś
natking 2017-02-20, 4:45
@LOS, ostatni tag tłumaczy z czym masz do czynienia

30 tematów i ponad 1600 postów... ładnie się tam bawicie

podpis użytkownika

Pedicabo ego vos et irrumabo
Zgłoś
twojamatkajestgruba 2017-03-07, 7:22
Ja chcę zgłosić problem z całą stroną. Od dłuższego czasu stronę dosłownie rozp🤬ziela. Wideo w tematach albo jest nienaturalnie duże, albo malutkie. Bywa, że taki ogromny film zasłania odnośnik do kolejnej strony przeglądania. Jest to cholernie brzydkie i przeszkadza w przeglądaniu materiałów.
Zgłoś
~Sunday 2017-03-17, 10:37
Szanowny administratorze, drodzy moderatorzy
Czy jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć dlaczego na głównej stronie serwisu znajdują się materiały propagujące znęcanie się nad zwierzętami?
Przecież tu są dzieci!!!

A Ty krzyks, zdajesz Ty sobie sprawę człowieku, że Twoje postępowanie jest karalne?!

Przykro mi bardzo, ale zgodnie z treścią przepisu art. 304 § 1 Kodeksu postępowania karnego, dowiedziawszy się o popełnieniu przestępstwa ściganego z urzędu, odczuwam społeczny obowiązek zawiadomić o tym prokuraturę lub policję.

Wspomniany materiał -> sadistic.pl/pierwsze-koty-vt443836.htm
Zgłoś
~tip.top 2017-03-17, 10:58 1
Zdajesz sobie sprawę, że materiał nie został nagrany prze użytkownika ~krzyks, tylko został podebrany z innego źródła?
Wskaż mi dokładnie miejsce popełnienia przestępstwa?

Czy napisał/a:

Przecież tu są dzieci!!!

Skąd wiesz że tu są dzieci?

podpis użytkownika

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
Konto usunięte 2017-03-17, 11:02
Czy napisał/a:

materiały propagujące znęcanie się nad zwierzętami?
Przecież tu są dzieci!!!

Oczywiście znęcanie się nad ludźmi już cię tak nie razi
A co to, ja się znęcałem?
Po za tym, nie propagowałem, bo nie akceptuję takich zachowań. Materiał miał napiętnować sprawcę i wskazać niewłaściwe zachowanie.
Art 17. pkt 6 stosownej ustawy:

Cytat:

6. Zabrania się propagowania lub upowszechniania drastycznych scen zabijania, zadawania cierpienia lub innej przemocy, ze strony człowieka, której ofiarami są zwierzęta, chyba że sceny te mają na celu napiętnowanie okrutnego zachowania wobec zwierząt.

Zgłoś
~Sunday 2017-03-17, 11:12
krzyks, nie ma dowodów, że to nie Ty.

tip.top, dziękuję za współpracę i szybką reakcję.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie