Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
lesiot 2009-10-07, 14:21
Jak widać kolejnym problem na forum jest czytanie ze zrozumieniem...

Nie chodzi mi o całkowity zakaz...

Chodzi o kulturę wypowiedzi, żeby "k🤬a" nie była przecinkiem, "o ja p🤬lę" podpisem pod wstawką, czy "ciekawe ile zap🤬la" podpisem do filmiku. Takie, a nie inne słowa też są częścią języka i dziedzictwa... z tym, że znacząca ilość osób używająca ich nie ma kompletnie pojęcia jak ich używać, żeby zachować chociaż minimum kultury językowej.

Chodzi mi o ograniczenie bezsensownego używania (nadużywania) wulgaryzmów i zachowania chociaż minimalnego poziomu kultury.

W ogóle co to za podpis do filmiku "ciekawe ile zap🤬la"... przecież takie coś nawet podpada pod 1 punkt regulaminu.
Zgłoś
Konto usunięte 2009-10-07, 15:06
lesiot, bardziej od opisu liczy się otagowanie tematu, żeby nie strzelać dubli Co do wulgarności na forum to jest to forum dla ludzi o mocnych nerwach, raczej nie powino im to przeszkadzać.
Zgłoś
lesiot 2009-10-07, 15:10
Jak grochem o ścianę...
Czytaj ze zrozumieniem (do skutku aż zrozumiesz)!
Zgłoś
Konto usunięte 2009-10-07, 16:46
cronoseek napisał/a:

mogę rzucić k🤬ą i nikt mi za to bana nie wjebie.

ej bez przasady, za to też można warna dostać.

lesiot, co Ty odp🤬lasz? Zawsze tu tak było, jest i będzie, nikogo nie razi przekleństwo w opisie czy komentarzu, oczywiście wszystko z umiarem bo przesada w przeklinaniu jest piętnowana. Ważniejsze od tego są tagi tak jak to Baalp, napisał. lesiot, to forum to sadistic a nie wiara.pl czy "dbajmy o czystość języka"
Zgłoś
Konto usunięte 2009-10-07, 17:02
Wystarczy, że wyzwiska są zabronione i nie ma co dalej rozwijać zakazu przeklinania. Poza tym tak samo jak nie każdy potrafi poprawnie pisać, tak samo nie każdy potrafi poprawnie kląć, a przecież jeden celny bluzg, starczy za całe stado c🤬jów
A tu ściągawka.

Mnie z kolei zaczynają wk🤬iać obrońcy sadystyczności Sadistica, którzy na każdym kroku dop🤬lają się, że coś nie jest wystarczająco sadystyczne by tu być.
Zgłoś
Scarlet 2009-10-07, 17:11
ciekawe jak chciałbyś ująć taki punkt regulaminu?

Twoja wypowiedź świadczy o Tobie, jak ktoś nie potrafi posilić się na bardziej konstruktywny komentarz niż 'ja p🤬lę', to już jego problem, a nie mój. osobiście zawsze broniłam wulgaryzmów jako integralnej części języka. nawet na maturze wybrałam sobie taki temat. ale było fajnie bluzgać komisji w twarz i tak jak pisze Agaliarept -- dopóki wulgaryzmy w komentarzach nie są skierowane personalnie, nikomu to chyba nie przeszkadza. jak tak Cię to razi, to po lekturze sadistica, zawsze możesz dla odświeżenia umysłu poczytać słownik poprawnej polszczyzny

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2009-10-07, 17:11
Agaliarept, mnie tak samo, wiekszość chce tu tylko widzieć krew, flaki, trupy, gówna w ryju itp... a to chyba nie o to chodzi...
Zgłoś
Konto usunięte 2009-10-07, 17:14
luki24, zastanawiam się czy rzeczywiście większość, czy tylko kilku malkontentów. Osobiście lubię gdy przeglądając nowe posty mogę się spodziewać zarówno słodkiego kotka, jak i słodkiego kotka przejechanego przez samochodzik.
Zgłoś
Scarlet 2009-10-07, 17:17
bo niektórzy sadystyczność trochę źle rozumieją.. na czarny humor nie składają się tylko flaki. czasami wystarczy dobrze użyta ironia.

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2009-10-07, 17:23
Agaliarept, no może jest ich wielu albo kilku którzy zabierają głos... Mniejsza z tym, skończny tu już tą dyskusję bo ten temat jest od czego innego.... Zawsze można założyć temat w klopie.
Zgłoś
lesiot 2009-10-07, 18:11
luki24 napisał/a:

oczywiście wszystko z umiarem bo przesada w przeklinaniu jest piętnowana.

Czy ja piszę w obcym języku? Przecież mnie dokładnie o to chodzi (naprawdę przeczytajcie ze zrozumieniem). Chodzi mi o bluzgi pisane bezmyślnie i na siłę.
Zgłoś
Konto usunięte 2009-10-07, 20:51
Może by wprowadzić jakieś "zapamiętywanie" głośności w sadystycznych filmikach,
Zgłoś
Konto usunięte 2009-10-08, 4:04
Podczas dodawania tematu, po wybraniu "zawartość tematu", nasz wybór znika po kliknięciu "podgląd".
Trochę to irytujące, jako, że lubię podglądać.
Zgłoś
lesiot 2009-10-11, 22:51
Hmmm... jakiś czas temu zdarzało się to bardzo rzadko, ale ostatnio nie mogą normalnie filmików odtwarzać.
Po puszczeniu filmiku chwilę się ładuje i w pewnym momencie przestaje ładować, na pasku pokazuje, że niby już cały filmik zbuforowało, ale wcale tak nie jest. Odtwarza kawałek i zanim suwak dojedzie do końca, odtwarzanie się kończy.
Odświeżenie strony poprawia sytuację o tyle, że suwak dojeżdża dalej (jak krótki filmik to starczy raz odświeżyć).
Sytuację taką obserwuję na kompie w domu na Firefoxie, Safari... na nieszczęsnym IE, jakimś cudem działa dobrze, na kompie w biurze na firefoxie...

Podejrzewałbym może jakąś wtyczkę FF, ale na Safari też sprawdzałem.
Może ktoś jeszcze ma podobne problemu z odtwarzaczem. Może to zależy od wersji flasha (chociaż nie przeinstalowywałem)?
Jakieś rady... (nie przesiądę się na IE... dwa razy w życiu użyłem IE, po raz pierwszy żeby ściągnąć firefoxa i po raz drugi teraz, żeby sprawdzić filmiki na sadisticu).
Zgłoś
Konto usunięte 2009-10-12, 22:55
lesiot, też to mam, zarówno jak na IE jaki i na FF. Suwak pokazuje że filmik cały się zbuforował a odtwarzanie kończy się pod końcem przed czasem. Mam dwa kompy i każdym sprawdzałem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie