Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)
Zgłoś
konto usunięte 2009-10-07, 15:06
lesiot, bardziej od opisu liczy się otagowanie tematu, żeby nie strzelać dubli Co do wulgarności na forum to jest to forum dla ludzi o mocnych nerwach, raczej nie powino im to przeszkadzać.
Zgłoś
lesiot 2009-10-07, 15:10
Jak grochem o ścianę...
Czytaj ze zrozumieniem (do skutku aż zrozumiesz)!
Zgłoś
konto usunięte 2009-10-07, 16:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2009-10-07, 17:02
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Scarlet 2009-10-07, 17:11
Zgłoś
konto usunięte 2009-10-07, 17:11
Zgłoś
konto usunięte 2009-10-07, 17:14
luki24, zastanawiam się czy rzeczywiście większość, czy tylko kilku malkontentów. Osobiście lubię gdy przeglądając nowe posty mogę się spodziewać zarówno słodkiego kotka, jak i słodkiego kotka przejechanego przez samochodzik.
Zgłoś
Scarlet 2009-10-07, 17:17
bo niektórzy sadystyczność trochę źle rozumieją.. na czarny humor nie składają się tylko flaki. czasami wystarczy dobrze użyta ironia.
Zgłoś
konto usunięte 2009-10-07, 17:23
Agaliarept, no może jest ich wielu albo kilku którzy zabierają głos... Mniejsza z tym, skończny tu już tą dyskusję bo ten temat jest od czego innego.... Zawsze można założyć temat w klopie.
Zgłoś
lesiot 2009-10-07, 18:11
luki24 napisał/a:

oczywiście wszystko z umiarem bo przesada w przeklinaniu jest piętnowana.

Czy ja piszę w obcym języku? Przecież mnie dokładnie o to chodzi (naprawdę przeczytajcie ze zrozumieniem). Chodzi mi o bluzgi pisane bezmyślnie i na siłę.
Zgłoś
konto usunięte 2009-10-07, 20:51
Może by wprowadzić jakieś "zapamiętywanie" głośności w sadystycznych filmikach,
Zgłoś
konto usunięte 2009-10-08, 4:04
Podczas dodawania tematu, po wybraniu "zawartość tematu", nasz wybór znika po kliknięciu "podgląd".
Trochę to irytujące, jako, że lubię podglądać.
Zgłoś
lesiot 2009-10-11, 22:51
Hmmm... jakiś czas temu zdarzało się to bardzo rzadko, ale ostatnio nie mogą normalnie filmików odtwarzać.
Po puszczeniu filmiku chwilę się ładuje i w pewnym momencie przestaje ładować, na pasku pokazuje, że niby już cały filmik zbuforowało, ale wcale tak nie jest. Odtwarza kawałek i zanim suwak dojedzie do końca, odtwarzanie się kończy.
Odświeżenie strony poprawia sytuację o tyle, że suwak dojeżdża dalej (jak krótki filmik to starczy raz odświeżyć).
Sytuację taką obserwuję na kompie w domu na Firefoxie, Safari... na nieszczęsnym IE, jakimś cudem działa dobrze, na kompie w biurze na firefoxie...

Podejrzewałbym może jakąś wtyczkę FF, ale na Safari też sprawdzałem.
Może ktoś jeszcze ma podobne problemu z odtwarzaczem. Może to zależy od wersji flasha (chociaż nie przeinstalowywałem)?
Jakieś rady... (nie przesiądę się na IE... dwa razy w życiu użyłem IE, po raz pierwszy żeby ściągnąć firefoxa i po raz drugi teraz, żeby sprawdzić filmiki na sadisticu).
Zgłoś
konto usunięte 2009-10-12, 22:55
lesiot, też to mam, zarówno jak na IE jaki i na FF. Suwak pokazuje że filmik cały się zbuforował a odtwarzanie kończy się pod końcem przed czasem. Mam dwa kompy i każdym sprawdzałem
Zgłoś
konto usunięte 2009-10-13, 9:52
Aye. Mam to samo w domu (FF, opera).
W pracy nie mam flasha na operze więc nie wiem, natomiast na IE działa jak trzeba.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem