Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Konto usunięte 2009-10-13, 9:52
Aye. Mam to samo w domu (FF, opera).
W pracy nie mam flasha na operze więc nie wiem, natomiast na IE działa jak trzeba.
Zgłoś
Konto usunięte 2009-10-15, 20:19
A ja występuję z taką oto propozycją. Żeby posty w dziale "Zobacz wszystkie posty...." Były posegregowane, ponieważ ciężko cokolwiek tam znaleźć, jak już się ich trochę nazbiera. Fajnie byłoby je posegregować na w sumie dwie kategorie: Pierwsza - dział, np. "czarne fotki" i wątek, tak, żeby wszystkie posty z jednego wątku były w jednym miejscu.

Nie wiem, czy to jest możliwe ale według mnie bardzo ułatwiłoby sprawę. Ja np. dość często korzystam z opcji "zobacz wszystkie posty"
Zgłoś
Centurion 2009-10-15, 21:07
Niestety to nie wina playera, po prostu serwer zużywa cały dostępny transfer na wyjściu czyli 100Mbit praktycznie codziennie od 14:00 do 24:00.

Znalazłem jednak moduł do mojego serwera www który powinien usprawnić wczytywanie filmów.

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Konto usunięte 2009-10-16, 11:41
Nie działa przycisk "wszystkie dostępne".
W sensie ten przycisk, który wyświetla do której strony chcę skoczyć.

#edit, w tym temacie działa. Na Hardzie już nie.
Zgłoś
Konto usunięte 2009-10-18, 14:53
Dlaczego zniknęły przyciski poprzedni/nastepny temat? Były dla mnie bardzo przydatne.
Zgłoś
Krzysztof 2009-10-19, 0:21
Pytanie czysto teoretycznie :
Na jakiej podstawie jest wyświetlana kolejność osób, które wystawiły piwo?
Kiedyś myślałem, że jest to kolejność losowa, potem chwilowo, że alfabetyczna ale teraz to już zgłupiałem...
Miałem jeszcze jedno pytanie ale zapomniałem. (Sen) Jak sobie przypomnę to zadam.
Sory Cent za zawracanie dupska pierdołami ale wynika to z mojej ciągoty do metafizyki

podpis użytkownika

Musi być jakaś w Piekle łatwość,
Amnestia z bólu wątpliwości,
Że nam odmówić przyjdzie rzadko,
Gdy Pan Ciemności prosi w gości.
Zgłoś
Konto usunięte 2009-10-19, 9:16
Krzysztof, kolejność wyświetlania osób które postawiły piwo jest taka sama jak stawiania piw, jak postawisz pierwszy piwo to będziesz pierwszy jak dziesiąty to bedziesz dziesiąty itd...
Zgłoś
Konto usunięte 2009-10-19, 17:33
mam taki probem ze czesc obrazkow jest normalnie widoczna a czesc to tylko biale okienko, da sie cos z tym zrobic?
Zgłoś
Krzysztof 2009-10-20, 8:50
luki24, Tak sobie teraz sprawdziłem i rzeczywiście.
Albo jestem poj🤬y albo kiedyś było inaczej (Yarzapp mi na świadka - pamiętam jak siedzieliśmy i kolejność się zmieniała)
A może jednak jestem poj🤬y, przepraszam za tak durne pytanie)

podpis użytkownika

Musi być jakaś w Piekle łatwość,
Amnestia z bólu wątpliwości,
Że nam odmówić przyjdzie rzadko,
Gdy Pan Ciemności prosi w gości.
Zgłoś
Konto usunięte 2009-10-20, 15:39
Rosemary napisał/a:

Kup flamastry

Bardzo smieszne. Mam adobe flash player 10 i niby powinno dzialac... Nie wyswietla mi obraskow.
Zgłoś
Konto usunięte 2009-10-20, 19:49
masta napisał/a:

Bardzo smieszne. Mam adobe flash player 10 i niby powinno dzialac... Nie wyswietla mi obraskow.

a obrazki?
Zgłoś
Konto usunięte 2009-10-20, 23:00
No chyba normalne ze o obrazki mi chodzilo tak?
Zgłoś
cronoseek 2009-10-23, 12:19
luki24 napisał/a:

ej bez przasady, za to też można warna dostać.

lesiot, co Ty odp🤬lasz? Zawsze tu tak było, jest i będzie, nikogo nie razi przekleństwo w opisie czy komentarzu, oczywiście wszystko z umiarem bo przesada w przeklinaniu jest piętnowana. Ważniejsze od tego są tagi tak jak to Baalp, napisał. lesiot, to forum to sadistic a nie wiara.pl czy "dbajmy o czystość języka"

Może i można ale to pewnie gdybym napisał luki Ty ... i tu użyła słów o których mowa, miałem tam napisać parę ale doszedłem do wniosku ze mi warna wjebiecie:D

sory za odświeżenie ale nie zauważyłem ile stron nasiekane jest po mojej ostatniej bytności tutaj
Zgłoś
Konto usunięte 2009-10-23, 12:23
cronoseek napisał/a:

użyła

jesteś kobietą?

za pierwszym razem byś nie dostał/a i jakby to było nagminne, bezpodstawne i śmierdziało trollem to potem tak
Zgłoś
Konto usunięte 2009-10-24, 21:42 3
Bardzo chciałbym znaleźć tu możliwość ignorowania postów i wpisów w SB konkretnych osób. Dziękuję.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie