Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 12:44
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)
Zgłoś
Centurion 2010-09-27, 14:32 1
Chyba za dużo się masturbujesz

Cytat:

Nie wyświetlaj mi więcej tego monitu

Zgłoś
Centurion 2010-09-27, 14:47 1
Wejdź na sadol.pl/images/jsscripts.js wciśnij parę razy CTRL+R i F5

a jak dalej nie Firefox -> Konsola Błędów
Zgłoś
not_NULL 2010-09-28, 12:23
Moja sugestia jest taka, by czas trwania filmików był dostępny przed kliknięciem buforowania filmiku.

Bo umówmy się, że temat nie zawsze zachęca, a do krótszego filmiku łatwiej się przekonać (i nie będzie później mulić transferu, jeśli się go nie będzie chciało do końca ogladnąć, tylko coś innego)

A co do poprzedniej sugestii, to się chyba nie zrozumieliśmy.
Mówię o uploaderze:

Że jak WKLEJAMY LINKA (zanim klikniemy wyślij) to skrypt by sprawdzał, czy z tego linku już nie było pobierania - jeśli to mimo wszystko jest już wprowadzone, to u mnie to nadal nie działa, na żadnym systemie , ani na chromie ani ff.
Zgłoś
miedziak 2010-09-28, 12:43
_XaL_ napisał/a:

to u mnie to nadal nie działa, na żadnym systemie , ani na chromie ani ff.

moja rada, zainstaluj sobie operę albo explorera
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-29, 19:04 3
miedziak napisał/a:

explorera

Mam nadzieje, że ironia

W ogóle - może tak założyć zbiorczy temat dla "Mam Talent"?
Pewni userzy zaraz wrzucą tu wszystkie odcinki tego czegoś...
Zgłoś
miedziak 2010-09-30, 12:52 1
Echelon napisał/a:

W ogóle - może tak założyć zbiorczy temat dla "Mam Talent"?
Pewni userzy zaraz wrzucą tu wszystkie odcinki tego czegoś...

i najlepiej założyć go w sucharach.
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-30, 20:02
miedziak napisał/a:

i najlepiej założyć go w sucharach.

Jeśli taka wola
Zgłoś
~tip.top 2010-10-01, 7:53
Zbiorczy na Mam talent już jest:
sadol.pl/mam-talent-zbiorczy-vt51771.htm

Paski w swoim czasie
Zgłoś
teken 2010-10-01, 10:06
Klikam żeby mi schowało tą zakładkę fejsbuka na górze i ten temat matura to bzdura, a za każdym razem jak przechodzę na kolejną stronę / znowu odwiedzam forum to jest włączona. Da radę ukryć to na stałe ? Strasznie muli przy wczytywaniu strony (przynajmniej u mnie) :/

A i jeszcze jedna uwaga - można by zrobić coś takiego, żeby dało radę postawić piwo dla najlepszego komentarza bez potrzeby rozwijania wszystkich ?
Zgłoś
Conscribo 2010-10-01, 15:17 3
teken napisał/a:

A i jeszcze jedna uwaga - można by zrobić coś takiego, żeby dało radę postawić piwo dla najlepszego komentarza bez potrzeby rozwijania wszystkich ?

nie, bo to ma powodować, że przeczytasz też inne komenty. Właśnie udowodniłeś, że to dobre rozwiązanie chroniące przed bezmyślnym waleniem piwska każdemu komentowi oznaczonemu jako "najlepszy"
Zgłoś
konto usunięte 2010-10-01, 21:16 8
A ja proponuję udostępnienie opcji raportowania postów do moderatora. Nie wszystko mogą wszak zauważyć sami, a tak mieliby o wiele ułatwioną sprawę, gdyby użytkownicy mogli bezproblemowo zgłaszać posty, do których mają wątpliwości.
Zgłoś
konto usunięte 2010-10-01, 21:45 1
Dziad_z_Lasu napisał/a:

A ja proponuję udostępnienie opcji raportowania postów do moderatora. Nie wszystko mogą wszak zauważyć sami, a tak mieliby o wiele ułatwioną sprawę, gdyby użytkownicy mogli bezproblemowo zgłaszać posty, do których mają wątpliwości.

Ta, a pomyślałes o gimbusach lub trolach naduzywajacych tej opcji

Turkusowa Dziewica napisał/a:

Jestem bardzo, bardzo za

O wilku mowa
Zgłoś
konto usunięte 2010-10-01, 21:50
Cthulhu napisał/a:

Ta, a pomyślałes o gimbusach lub trolach naduzywajacych tej opcji

Cytując naklejki przy hamulcach bezpieczeństwa w pociągach: "nieuzasadnione użycie będzie karane".
Zgłoś
teken 2010-10-01, 23:33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-10-01, 23:37 1
teken napisał/a:

Chodzi mi o to, że jak widze zabawny koment to żeby dac piwo to muszę rozwijać wszystko, a jak jest np na 3 stronie to muszę wchodzić w cały temat.

Każdego co innego bawi, idziesz na masówkę i presją tłumu się sugerujesz z tego wynika, szkoda.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem