Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadol.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-10-01, 23:37 1
teken napisał/a:

Chodzi mi o to, że jak widze zabawny koment to żeby dac piwo to muszę rozwijać wszystko, a jak jest np na 3 stronie to muszę wchodzić w cały temat.

Każdego co innego bawi, idziesz na masówkę i presją tłumu się sugerujesz z tego wynika, szkoda.
Zgłoś
teken 2010-10-01, 23:40
nie sugeruję się presją tłumu. Ale skoro widzę jakiś fajny filmik/fotkę w komencie uznanym jako najlepszy i chcem dac piwo to muszę rozwujać wszystko i tego szukać albo wchodzić w temat.
Zgłoś
peniseusz 2010-10-02, 2:14
jest to bardzo zj🤬y pomysł.

a jak jest lepszy komentarz na który warto postawić piwo to go nie zobaczysz, a czasem się zdarza że 'najlepszy komentarz' się zmienia
Zgłoś
konto usunięte 2010-10-02, 8:13 2
teken, a może sam wybierz najlepszy komentarz i temu daj piwo olewając całą resztę ?
Zgłoś
konto usunięte 2010-10-02, 9:00 2
XaneX napisał/a:

teken, a może sam wybierz najlepszy komentarz i temu daj piwo olewając całą resztę ?

No co Ty, samodzielnie myśleć, nie powielać schematu? No k🤬a... czego Ty wymagasz
Zgłoś
teken 2010-10-02, 12:27
Ja p🤬le, czasami mam wrażenie, że większość ludzi co się tu wypowiada jest ułomna albo na taką się kreuje. Wyj🤬e mam na te komentarze, zazwyczaj ich nie czytam, ale jak już widzę coś zabawnego to muszę rozwijać całą resztę, której i tak nie czytam a szukam tego jednego i daję piwo.

Ale jak widać dla większości wnioskowanie to pojęcie nie znane i trzeba tłumaczyć wszystko jak dziecku albo niedorozwiniętemu umysłowo....
Zgłoś
Conscribo 2010-10-02, 12:39
teken napisał/a:

Ja p🤬le, czasami mam wrażenie, że większość ludzi co się tu wypowiada jest ułomna albo na taką się kreuje. Wyj🤬e mam na te komentarze, zazwyczaj ich nie czytam, ale jak już widzę coś zabawnego to muszę rozwijać całą resztę, której i tak nie czytam a szukam tego jednego i daję piwo.

Ale jak widać dla większości wnioskowanie to pojęcie nie znane i trzeba tłumaczyć wszystko jak dziecku albo niedorozwiniętemu umysłowo....

no to masz odpowiedź, żę nic się w tej kwestii nie zmieni, dodatkowo, skoro tyle osob ma to samo, ale odmienne od Twojego zdanie, to zastanów się kto tutaj za ułomnego uchodzi
Zgłoś
konto usunięte 2010-10-02, 21:49
Może stop OT już ?
Zgłoś
miedziak 2010-10-03, 9:32
właśnie po 2 latach w pewnym temacie uciułałem 10 piw. Co zrobić żeby teraz wyjść z poczekalni?

sadol.pl/flashback-vt5504.htm
Zgłoś
Blackhunter 2010-10-03, 10:16
miedziak napisał/a:

właśnie po 2 latach w pewnym temacie uciułałem 10 piw. Co zrobić żeby teraz wyjść z poczekalni?

sadol.pl/flashback-vt5504.htm

Mówisz i masz
Zgłoś
konto usunięte 2010-10-03, 11:08
OK, skonczyliśmy temat najlepszych komentarzy, to może wróćmy do raportowania postów?
Zgłoś
miedziak 2010-10-03, 14:35 4
fajna by była opcja, gdyby nie było opcji zmieniania nicków
Zgłoś
Eire 2010-10-05, 18:23
Myślę, że przydałyby się odnośniki do formularzy do wgrywania gdzieś na stronie forum, przy sb na przykład.
Zgłoś
~Faper Noster 2010-10-05, 20:28 1
Bo to jeden z absurdów dnia codziennego
Zgłoś
konto usunięte 2010-10-05, 20:43 2
Nostry napisał/a:

Bo to jeden z absurdów dnia codziennego

Moim zdaniem, to absurdem jest sam fakt, że tego typu rzeczy w ogóle idą na portal. Czy takie coś nie powinno iść do klopa?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem