Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadol.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-11-17, 22:33
miedziak... to bylo gdzies na hardzie.... gdzies na koncu
Zgłoś
not_NULL 2010-11-17, 23:27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
timmy77 2010-11-17, 23:36
Proponował bym osobny dział, czy coś w tym stylu, żeby każdy użytkownik mógł sobie zrobić swoje portfolio sadystycznych zdjęć ze sobą w roli głównej.
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-17, 23:39
timmy77, było coś podobnego kiedyś ale na tym portalu ten numer już nie przejdzie.
Zgłoś
miedziak 2010-11-17, 23:46
timmy77 napisał/a:

Proponował bym osobny dział, czy coś w tym stylu, żeby każdy użytkownik mógł sobie zrobić swoje portfolio sadystycznych zdjęć ze sobą w roli głównej.

Wiesz zawsze możesz założyć w klopie albo lepiej w hardzie temat: "poka swoje ryło"
Zgłoś
~Vuko 2010-11-18, 10:45
miedziak napisał/a:

Chwalenie się własnymi ranami etc?
Nie. Było kiedyś coś podobnego i umarło śmiercią tragiczną, a Cent bardzo szanuje manę i nie będzie wskrzeszał bez sensu.
Zgłoś
Eire 2010-11-18, 16:52 2
W profilach coś jest nie tak z czasem ostatniej wizyty na forum, jestem zalogowana od ponad 1,5 godziny, a pokazuje mi :
Cytat:

Ostatnia wizyta: 0 minut temu (Minut: 0)

Jak wchodzę na profile innych osób to zmienia się tylko liczba "minut temu" (do 1 lub 2 minut), a w nawiasie wciąż jest zero.

To chyba błąd jakiś ?
Zgłoś
~Faper Noster 2010-11-18, 20:08
Wyczyść coockies i zaloguj się ponownie
Zgłoś
not_NULL 2010-11-20, 21:37
Eire napisał/a:

Jak wchodzę na profile innych osób to zmienia się tylko liczba "minut temu" (do 1 lub 2 minut), a w nawiasie wciąż jest zero.

To chyba błąd jakiś ?

To raz.
Dwa, że nie wiem po co to zostało usunięte, ale jak nie widać czasu spożytkowanego na sadolu, a jedynym wyznacznikiem jest data rejestracji, to cholera wie kto zacz?
Postuluję o powrót licznika (a nie wpisanie go na nowo - bo stary dobrze czas liczył przynajmniej )

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby
Zgłoś
Conscribo 2010-11-20, 22:04 1
prośba odrzucona
Zgłoś
not_NULL 2010-11-20, 22:33
Conscribo napisał/a:

prośba odrzucona

Nie Ciebie pytam/proszę
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-23, 19:00
Zróbcie jakiś filtr do 2/3 obrazków na portalu, tak jak to jest w 'Najlepszy komentarz'
Denerwujące jest te przewijanie scrollem, bo ktoś wstawił galerie w post <LOL>
Zgłoś
~Faper Noster 2010-11-23, 23:57
Licznik czasu spędzonego na forum został zlikwidowany z tej racji, że algorytm wyznaczający ten czas mocno obciążał serwer.
Wobec stale rosnącej popularności Sadolka, wyłączenie tej funkcji było konieczne dla utrzymania stabilności działania całego serwisu.
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-24, 9:58
Nostry napisał/a:

mocno obciążał serwer.

stary czy nowy serwer?

jak to sie mowi- jak cos jest (badz bylo) dobrze, to po co to pieprzyc

[ Komentarz dodany przez: Nostry: 2010-11-24, 15:28 ]
inaczej napiszę: funkcja sprawdzania czasu obecności na forum jest na tyle nieekonomiczna, że przy dużej ilości odwiedzin 'zamuli' nawet najsilniejszą maszynę.
Ilość odwiedzin póki co rośnie z dnia na dzień. Bez wyłączenia tej funkcji mogłoby się pewnego dnia okazać że Sadistic działa bardzo wolno
Zgłoś
miedziak 2010-11-24, 15:12
a ja jestem za tym żeby w sb na stałe zamontować podkreślatron błędów. Aktualnie podkreślatron da się włączyć na sb, ale po odświeżeniu strony się on wyłącza i trzeba go włączać podobnie. Jako że strasznie mnie drażni czerwony kolor ślaczka to zawsze się poprawiam jak go widzę i gdyby był on na stałe zamontowany/włączony w sb, to niektórzy użytkownicy mogli by odczuwać większy komfort psychiczny w trakcie moich(i nie tylko) wypowiedzi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem