Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadol.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Tołdi 2010-11-26, 23:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-26, 23:18
Nie znasz się.
Zgłoś
~Tołdi 2010-11-26, 23:28
Linekk napisał/a:

Nie znasz się.

Na szkoleniu kierowców nie, ale na ludziach jak najbardziej.

EDIT: Chcę poznać opinię admina a nie moderatorów.
Zgłoś
~Faper Noster 2010-11-28, 23:07
Ostrzeżenia Użytkownikowi Saia zostały wystawione na jego wyraźne (i wielokrotne) życzenie oraz za jego zgodą.

Jako, że Regulamin nie mówi nic na temat reakcji, jaką powinien Moderator podjąć wobec prośby Użytkownika o wystawienie mu ostrzeżenia, zastosowali(śmy) w tym przypadku rozszerzoną interpretację punktu 5.1 który mówi:
"Przestrzegania zasad na Forum pilnują Moderatorzy. Moderatorzy są uprawnieni do usuwania komentarzy niezgodnych z Regulaminem oraz dawania ostrzeżeń Użytkownikom, którzy nie przestrzegają Regulaminu. Wielokrotne ostrzeżenia skutkują blokadą konta."

Do czasu wypowiedzenia się w temacie Administratora, ta odpowiedź musi Ci wystarczyć.
Zgłoś
~Angel 2010-12-01, 23:37
Czy została zmieniona ilość piw aby temat wyszedł z poczekalni?

10 piw -i dalej kibluje

podpis użytkownika

Zgłoś
Conscribo 2010-12-01, 23:42
naprawione.

było wcześniej na hardzie z garstką piw, po przeniesieniu do poczekalni widać automat nie zadziałał
Zgłoś
miedziak 2010-12-16, 16:55
a ja bym chciał na gwiazdkę żeby z powrotem dało się logować przy pomocy opery na sadisticu, bo jak teraz to robię to mnie wywala niezalogowanego do poczekalni.
No i podtrzymuję moją prośbę dotyczącą podkreślatrona błędów w SB( chociaż miejsca w których pisze się temat i tagi w nowych tematach też mogły by być objęte podkreślatronem)
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-16, 17:13
miedziak napisał/a:

a ja bym chciał na gwiazdkę żeby z powrotem dało się logować przy pomocy opery na sadisticu, bo jak teraz to robię to mnie wywala niezalogowanego do poczekalni.

mnie loguje bezproblemu, usun ciasteczka i sprawdz ponownie
Zgłoś
miedziak 2010-12-16, 17:46
up

pomogło
Zgłoś
not_NULL 2010-12-17, 14:13
miedziak napisał/a:

No i podtrzymuję moją prośbę dotyczącą podkreślatrona błędów w SB( chociaż miejsca w których pisze się temat i tagi w nowych tematach też mogły by być objęte podkreślatronem)

Przeglądarkę zmień.
Zgłoś
~Vuko 2010-12-19, 19:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Angel 2010-12-19, 19:47 1
sprawdź ustawienie wyświetlania tematów

podpis użytkownika

Zgłoś
~Vuko 2010-12-19, 19:51
angel napisał/a:

sprawdź ustawienie wyświetlania tematów

Dzięki! Przeoczyłem tą opcję
Zgłoś
peniseusz 2010-12-20, 19:57
jak wiadomo niektóre tematy są przenoszone z głównej na harda co by kontrowersyjna treść nie raziła w miejscu ogólnodostępnym. takim przeniesionym tematem jest pizza driver , ale co ciekawe jest on dalej na głównej

można go oglądać bez konieczności logowania, a jak klikne żeby wejść w temat to: "Taki post lub temat nie istnieje ..."
podobnie chyba sprawa się ma z sadol.pl/japonska-sztuka-vt59376.htm ale nie chce mi się szukać na głównej
Zgłoś
~Faper Noster 2010-12-20, 22:46
Problem jest nam znany- przyczyna jego powstawanie nie została jednoznacznie ustalona. Prosimy o zgłaszanie kolejnych tematów-widmo, pomoże to w szybszym naprawieniu błędu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem