W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać

Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum
Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami
- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
siemka wpadłem na spoko pomysł jak nieco poprawić jakość głównej. A mianowicie : skasować w dodawatronie filmików opcję ściągania filmu z neta, tak żeby została tylko możliwość dodawania pliku z dysku. Poskutkowało by to tym że dodanie czegoś wymagało by większego nakładu pracy więc ludzie by nie dodawali każdego chłamu tylko coś co uznają warte tego wysiłku.
Co sądzicie o moim pomyśle? Prosiłbym o jakiś komentarz na ten temat i jakąś dyskusję.
ludziom nie chce się fotki wrzucić przez uploader a co dopiero filmy mieli by najpierw ściągnąć na dysk a potem wrzucać
to użytkownicy decydują co ma wyjść z poczekalni i tylko mniejsze rozdawnictwo piw spowoduje że słabizna nie trafi na główną
no i dlatego jest tak mało fotek tylko jakieś nieciekawe filmiki. Dawno (poza hardem) nie widziałem żadnego ciekawego filmiku, a jak już są to je kalmar wyrzuca do harda.
"kalmar"
konto usunięte
2010-12-24, 21:23
ty też
jak ja was kocham!
konto usunięte
2010-12-25, 14:35
literówka w panelu logowania "powinnp"
konto usunięte
2010-12-25, 16:41
rm /var/www/oswiadczenie.htm
wyedytowac/rozbudowac FAQ
sadol.pl/statistics.htm @ Najatywniejsi użytkownicy
tu jest jakiś błąd. warto naprawić.
Film nie został wgrany, w razie problemów skontaktuj się z administratorem strony podając mu poniższe dane:
filetype: , filesize: 2190913, orgname: THANASIS VEGGOS - GREEK COMEDY.flv
meh, uploader z dysku nie działa, ze strony ku zaskoczeniu wszystkich tez nie działa.
konto usunięte
2010-12-30, 2:22
ciągle uploader filmów nie działa. ni taki ni taki.
króljulian napisał/a:
ciągle uploader filmów nie działa. ni taki ni taki.
dzialac na pewno działa ale nie dziala akurat nam >:
konto usunięte
2011-01-10, 18:14
Proponuję dodać do regulaminu punkt zakazujący powtarzania nieśmiesznych tekstów w stylu "ale urwał", "rakjet fjuel", "jestem hardkorem", "gierary hir".
Za każdy taki tekst +1 warna i będzie przyjemniej.
heh, zabawne, też tak mam, a pamiętam, że kiedyś na operce działało to normalnie.