W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać

Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum
Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami
- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja mam Operę i nie mam problemu... zaktualizuj ją.
@UP
Mam najnowszą wersję opery. Poza tym zastanawiąjące jest to, że na IE mam tak samo, a na drugim komputerze (Netbooku) dzieje się dokładnie to samo na obu przeglądarkach.
RdK napisał/a:
@UP
Mam najnowszą wersję opery. Poza tym zastanawiąjące jest to, że na IE mam tak samo, a na drugim komputerze (Netbooku) dzieje się dokładnie to samo na obu przeglądarkach.
Też tak miałam po zainstalowaniu najnowszej wersji opery.
W opcji "zablokuj zawartość" wejdź w szczegóły i odblokuj sadistica
Lista jest pusta, próbowałem dodać sadistica aby go usunąć, nie pomogło. Dziwna sprawa, bo pogrzebałem i nie mogę nic znaleźc, a rozwiązanie tkwi zapewne w banalnej rzeczy. Najciemniej pod latarnią.
konto usunięte
2011-01-14, 3:09
Może już ktoś to zasugerował ale nie czytałem wszystkich postów w temacie bo jest ich za dużo. Mam propozycje jeżeli ktoś cytuje twój post to powinieneś dostać wiadomość na pw że ktoś cie cytuje, ale to tylko moje skromne zdanie.
Pzdr
haotyczny napisał/a:
Może już ktoś to zasugerował ale nie czytałem wszystkich postów w temacie bo jest ich za dużo. Mam propozycje jeżeli ktoś cytuje twój post to powinieneś dostać wiadomość na pw że ktoś cie cytuje, ale to tylko moje skromne zdanie.
Pzdr
po co?
Dziad_z_Lasu napisał/a:
Proponuję dodać do regulaminu punkt zakazujący powtarzania nieśmiesznych tekstów w stylu "ale urwał", "rakjet fjuel", "jestem hardkorem", "gierary hir".
Za każdy taki tekst +1 warna i będzie przyjemniej.
jestem za.
konto usunięte
2011-01-23, 12:47
Swoją drogą, to mi też nie pokazują się zdjęcia w galerii. Przez forum działają, przez galerię - nie.
nie wiem czy ten pomysł już był, ale napiszę...
Może zrobić userbary sadistica? każdy mógłby na innym forum, równie znanym umieścić w podpisie taki userbar i na pewno nazbierałoby się sporo nowych userków, co wy na to?
konto usunięte
2011-01-26, 20:39
W ogóle nie pokazują mi się obrazki, nawet reklamy i logo główne.
"userzy mogą mieć przejściowe problemy bo im się już zdjęcia otwierają z nowego adresu: www.sadistic.pl tylko domena mogla sie jeszcze nie wszystkim rozejść"