W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać

Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum
Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami
- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
to ja bym jeszcze w ramach tego proponował jeszcze przepis nakazujący wrzucanie .gif do działu "czarne filmiki"
A tak swoją drogą jak wygląda sprawa maksymalnego rozmiaru zdjęć, pozostajemy przy surowym 1mb czy witajcie zdjęcia w wysokiej rozdzielczości

? Bo nie ma tego napisanego w dodawatronie.
konto usunięte
2011-04-04, 5:43
O widzę, że mój komentarz był zbędny. Już nie można wyrazić swojego zdania. Moderacja na 5 z +. I nie pieprzcie, że offtop, bo mogę cytować pełno takich wykroczeń z tego tematu.
konto usunięte
2011-04-04, 9:10
Cytat:
A tak swoją drogą jak wygląda sprawa maksymalnego rozmiaru zdjęć, pozostajemy przy surowym 1mb czy witajcie zdjęcia w wysokiej rozdzielczości
na zdjęcia cały czas jest granica 1mb - zmieniłbym to.
konto usunięte
2011-04-04, 12:41
Ampeg napisał/a:
Już nie można wyrazić swojego zdania.
O tym to już chyba powinnaś wiedzieć po jednym z tematów.
losowe zdjęcie-temat z galerii pojawiające się na górze strony głównej. Nie da się postawić piwa, bo coś tam się dzieje i jest efekt jak po wciśnięciu klawisza "home". A przynajmniej ja nie mogę.
Wciśnij sobie parę razy F5, CTRL+R i F13 aby odświeżyć javascripty
konto usunięte
2011-04-06, 10:57
konto usunięte
2011-04-09, 14:01
Na przykładzie własnego tematu zauważyłem że przeniesiony do zbiorczego nie zostawił żadnego śladu na głównej stronie. Często są to ciekawe propozycje, a ludziom nie chce się przeglądać śmietnisk jakimi robią się niektóre tematy zbiorcze. Przykładowo: wrzucony temat zarabia kilkaset piw co może świadczyć że jest godny zainteresowania. Siedzi jakiś czas na głównej gdzie cieszy się dużym zainteresowaniem, a po wrzuceniu do zbiorczego zupełnie zamiera. Załóżmy że ktoś nie wchodził na sadola jakiś czas i chciałby zobaczyć co działo się przez te kilka dni. Wbija na listę według dni, ogląda wszystko ale filmu który był najlepszy ze wszystkich w danym dniu nie ma bo jest w zbiorczym. Jest duże prawdopodobieństwo że taka osoba go nie zobaczy. Co za tym idzie, proponuję by po przeniesieniu tematu do zbiorczego zostawić jakiś ślad po nim np. odnośnik do owego tematu (który już rzecz jasna stał się postem w zbiorczym) albo skopiować go do zbiorczego żeby był widoczny w dwóch miejscach jednocześnie.
konto usunięte
2011-04-13, 20:49
W tej chwili strona nie zmniejsza gifów. Jak ktoś wrzuca większego gifa to strona rozjeżdża się do końca obrazka.
konto usunięte
2011-04-16, 13:59
Jestem za tym by wróciła stara metoda dawania warnów. Jeden moderator maksymalnie może dać ostrzeżenie o wartości 3.
konto usunięte
2011-04-19, 16:55
Nie wiem czy da się to zmienić i czy innych też to wkurza, ale fajnie by było gdyby podczas oglądania filmów, podczas wyłączania dźwięku nie pokazywał się na samym środku filmu przekreślony głośnik.
konto usunięte
2011-04-19, 17:00
Ampeg napisał/a:
Jestem za tym by wróciła stara metoda dawania warnów. Jeden moderator maksymalnie może dać ostrzeżenie o wartości 3.
A to jakaś różnica dla użytkowników czy moderator kliknie raz, żeby dać wartość 5 czy 2 razy?
Saia napisał/a:
Nie wiem czy da się to zmienić i czy innych też to wkurza, ale fajnie by było gdyby podczas oglądania filmów, podczas wyłączania dźwięku nie pokazywał się na samym środku filmu przekreślony głośnik.
Nie ma takiej możliwości w tej chwili, ale z tego co czytam na stronie odtwarzacza to będzie w następnej wersji, więc jak mi ją udostępnią to podmienię playera.