Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadol.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Centurion 2011-04-04, 1:54
Zmiany w dodawaniu i wyświetlaniu aniwanych gifów na stronie:
- gify nie ładują się automatycznie tylko po kliknięciu na miniaturę
- miniatura zostałą upiększona o przycisk "play", który dodaje się automatycznie po wgraniu obrazka
- zdjęto ograniczenie 1MB na wrzucane pliki, gify mogą być wielkości identycznej jak filmy, czyli do 30MB

Dzięki tym zmianom ludzie ze słabszymi łaczami nie będą odczuwać efektu powolnego ładowania strony w przypadku dużych plików .gif (po kilka MB).

podpis użytkownika

Zgłoś
miedziak 2011-04-04, 2:03
to ja bym jeszcze w ramach tego proponował jeszcze przepis nakazujący wrzucanie .gif do działu "czarne filmiki"
A tak swoją drogą jak wygląda sprawa maksymalnego rozmiaru zdjęć, pozostajemy przy surowym 1mb czy witajcie zdjęcia w wysokiej rozdzielczości ? Bo nie ma tego napisanego w dodawatronie.
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-04, 5:43 1
O widzę, że mój komentarz był zbędny. Już nie można wyrazić swojego zdania. Moderacja na 5 z +. I nie pieprzcie, że offtop, bo mogę cytować pełno takich wykroczeń z tego tematu.
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-04, 9:10
Cytat:

A tak swoją drogą jak wygląda sprawa maksymalnego rozmiaru zdjęć, pozostajemy przy surowym 1mb czy witajcie zdjęcia w wysokiej rozdzielczości

na zdjęcia cały czas jest granica 1mb - zmieniłbym to.
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-04, 12:41
Ampeg napisał/a:

Już nie można wyrazić swojego zdania.

O tym to już chyba powinnaś wiedzieć po jednym z tematów.
Zgłoś
miedziak 2011-04-06, 1:54
losowe zdjęcie-temat z galerii pojawiające się na górze strony głównej. Nie da się postawić piwa, bo coś tam się dzieje i jest efekt jak po wciśnięciu klawisza "home". A przynajmniej ja nie mogę.
Zgłoś
Centurion 2011-04-06, 10:40 3
Wciśnij sobie parę razy F5, CTRL+R i F13 aby odświeżyć javascripty

podpis użytkownika

Zgłoś
konto usunięte 2011-04-06, 10:57 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~tip.top 2011-04-07, 8:00 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Hornet 2011-04-09, 14:01
Na przykładzie własnego tematu zauważyłem że przeniesiony do zbiorczego nie zostawił żadnego śladu na głównej stronie. Często są to ciekawe propozycje, a ludziom nie chce się przeglądać śmietnisk jakimi robią się niektóre tematy zbiorcze. Przykładowo: wrzucony temat zarabia kilkaset piw co może świadczyć że jest godny zainteresowania. Siedzi jakiś czas na głównej gdzie cieszy się dużym zainteresowaniem, a po wrzuceniu do zbiorczego zupełnie zamiera. Załóżmy że ktoś nie wchodził na sadola jakiś czas i chciałby zobaczyć co działo się przez te kilka dni. Wbija na listę według dni, ogląda wszystko ale filmu który był najlepszy ze wszystkich w danym dniu nie ma bo jest w zbiorczym. Jest duże prawdopodobieństwo że taka osoba go nie zobaczy. Co za tym idzie, proponuję by po przeniesieniu tematu do zbiorczego zostawić jakiś ślad po nim np. odnośnik do owego tematu (który już rzecz jasna stał się postem w zbiorczym) albo skopiować go do zbiorczego żeby był widoczny w dwóch miejscach jednocześnie.
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-13, 20:49
W tej chwili strona nie zmniejsza gifów. Jak ktoś wrzuca większego gifa to strona rozjeżdża się do końca obrazka.
Zgłoś
~tip.top 2011-04-13, 22:47 5
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-16, 13:59 3
Jestem za tym by wróciła stara metoda dawania warnów. Jeden moderator maksymalnie może dać ostrzeżenie o wartości 3.
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-19, 16:55 5
Nie wiem czy da się to zmienić i czy innych też to wkurza, ale fajnie by było gdyby podczas oglądania filmów, podczas wyłączania dźwięku nie pokazywał się na samym środku filmu przekreślony głośnik.
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-19, 17:00
Ampeg napisał/a:

Jestem za tym by wróciła stara metoda dawania warnów. Jeden moderator maksymalnie może dać ostrzeżenie o wartości 3.

A to jakaś różnica dla użytkowników czy moderator kliknie raz, żeby dać wartość 5 czy 2 razy?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem