Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadol.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Centurion 2011-04-19, 17:05
Saia napisał/a:

Nie wiem czy da się to zmienić i czy innych też to wkurza, ale fajnie by było gdyby podczas oglądania filmów, podczas wyłączania dźwięku nie pokazywał się na samym środku filmu przekreślony głośnik.

Nie ma takiej możliwości w tej chwili, ale z tego co czytam na stronie odtwarzacza to będzie w następnej wersji, więc jak mi ją udostępnią to podmienię playera.

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadol.pl/regulamin.htm
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-19, 18:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-21, 13:49 2
Czy istniałaby możliwość uploadowania filmów z serwisu Videobam? Ten szybki i prosty w obsłudze serwis cieszy się rosnąca popularnością i nie ma żadnych obiekcji przed publikowaniem na nim treści gore/hard. Wykorzystują go głównie osoby z zachodu Europy oraz USA.
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-21, 20:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Robster 2011-04-21, 20:56
Mała sugestia odnośnie regulaminu.

Cytat:

4.9. Przed rozpoczęciem nowego wątku, Użytkownik powinien upewnić się, że dana treść nie pojawiła się jeszcze w serwisie Sadistic.pl. Powtarzające się wątki (tzw. duble) będą usuwane. Użytkownik, który odkrył dubla powinien wpisać w wątku link do jego poprzednika. Powiązane tematycznie materiały należy dodawać do istniejących już wątków.

Z punktu tego wynika, że post z informacją o dublu bez linka do pierwszego tematu, jest karany tak samo jak sam dubel (jak do tej pory słyszałem w tej kwestii tylko u usuwaniu zdublowanego tematu). Natomiast użytkownik za taką informację (dubel bez linka) otrzymuje ostrzeżenie.
Proponowałbym rozdzielenie tych dwóch aspektów i umieszczenie w osobnych punktach z informacją o warnie w przypadku posta bez linku. Regulamin powinien być jasny i czytelny, a w moim mniemaniu ten punkt taki nie jest.
Zgłoś
Flodzia 2011-04-22, 13:17
Robster, tak to by każdy mugł pisać wszędzie że dubel bez kąsekwencji

[ Komentarz dodany przez: Conscribo: 2011-04-22, 13:47 ]
nie podoba mi się ten błąd ortograficzny
Zgłoś
Krzysztov 2011-04-22, 13:48 1
Robster napisał/a:

Z punktu tego wynika, że post z informacją o dublu bez linka...

to jest fascynujące jak dużo osób zagląda do tego działu dopiero po otrzymaniu warna
Zgłoś
Robster 2011-04-23, 21:47
@Flodzia słownik, słownik, słownik i czytanie ze zrozumieniem.

@Krzysztov człowiek uczy się na błędach Ja ni mam pretensji o warna, bo samo wstawianie ich za taki post jak mój (info o dublu bez linka) jest jak najbardziej właściwe, ale nie wynika to z regulaminu. A przynajmniej ja to rozumiem w ten sposób i możliwe, że kilka innych osób też, więc regulamin troszkę traci na wartości, jeśli może być dwojako rozumiany.
Zgłoś
Tasior 2011-04-24, 6:10
Pisanie w SB powinno być możliwe po zamieszczeniu choćby jednego tematu, który wyjdzie z poczekalni!
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-24, 8:36
tasior87 napisał/a:

Pisanie w SB powinno być możliwe po zamieszczeniu choćby jednego tematu, który wyjdzie z poczekalni!

Były już podobne propozycje, czytaj.
Zgłoś
peniseusz 2011-04-26, 23:37 8
Zgłoś
Dannyk 2011-04-26, 23:47
Racja, randomowe układanie piw nie jest fajne.
Zgłoś
miedziak 2011-04-26, 23:58
myślałem że tylko ja tak mam
Zgłoś
~tip.top 2011-04-27, 7:19
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-27, 11:01
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem