Pistolet na gumowe kulki zasilane Co2
Są, jak najbardziej. Zwłaszcza jeśli rozchodzi się o wersje ultra ciche, w których nawet odgłos odrzutu zamka nie przejdzie.
A są pistolety nie samopowtarzalne?
nawet odgłos odrzutu zamka nie przejdzie
Są...
O czym ty w ogóle p🤬lisz debilu?
To ma zapewne podobną moc do HDRa. HDR (home defence revolver) to bardzo tani wytwór rewolweropodobny który może strzelać gumowymi kulami i ponoć jego przeznaczenie to obrona przed napastnikiem. Myślę że ktoś po kresce dobrego frezu albo po flaszce czystej miałby wyj🤬e na te kule i jakby chciał to by właścicielowi HDRa i tak wp🤬lił.
Jednak HDR jest zajebisty. Można miotać za jego pomocą kulami paintballowymi i to jest sztos. To plastikowe gówienko jest znacznie tańsze od markera paintballowego, no w k🤬e mega tańsze a świetnie sprawdza się w roli markera. Zajebiście wręcz, pod warunkiem że poletko w marę ciasne, taki CQB bardziej. Polecam.
To jest RAM WALTHER PPQ M2 T4E NABÓJ co2 kal 43, stosujesz do niego kilka różnych rodzajów kulek. Gumowa metalowe, gumowe, piepszowe ( dwa rodzaje mocy) farba lub woda. Zapewniam Cię że nawet nawalony gościu po strzale z tego odpuści. Śiniaki wyglądają okropnie i długo się goja. Test to mniejsza wersja podanego przez ciebie HDRa ktory ma kaliber ( 52 o ile dobrze pamietam) taki sam jak miotacz paitball. Ram ppq jest fantastyczny do nauki strzelectwa że względu na swoją celność i magazynka all i one oraz cenę jak wspomniałeś jest stosunkowo tani 700 zloty ( wersja na filmie) do niektórych modeli za grubo ponad 1500. W każdym box razie mam to od roku i jak narazie polecam. ( info do napinaczy i meczydup, nie ja jestem na filmie ani nie ja strzeliłem w dupe gościa, poprostu jestem użytkownikiem takiego samego modelu)
To jest RAM WALTHER PPQ M2 T4E NABÓJ co2 kal 43, stosujesz do niego kilka różnych rodzajów kulek. Gumowa metalowe, gumowe, piepszowe ( dwa rodzaje mocy) farba lub woda. Zapewniam Cię że nawet nawalony gościu po strzale z tego odpuści. Śiniaki wyglądają okropnie i długo się goja. Test to mniejsza wersja podanego przez ciebie HDRa ktory ma kaliber ( 52 o ile dobrze pamietam) taki sam jak miotacz paitball. Ram ppq jest fantastyczny do nauki strzelectwa że względu na swoją celność i magazynka all i one oraz cenę jak wspomniałeś jest stosunkowo tani 700 zloty ( wersja na filmie) do niektórych modeli za grubo ponad 1500. W każdym box razie mam to od roku i jak narazie polecam. ( info do napinaczy i meczydup, nie ja jestem na filmie ani nie ja strzeliłem w dupe gościa, poprostu jestem użytkownikiem takiego samego modelu)
, Powiedz mi gdzie w jednostrzałowym pistolecie masz odgłos pracującego przy strzale zamka?
Myślałem kiedyś żeby kupić, ale stwierdziłem po c🤬j mi, zresztą mój rewolwer czarnoprochowy kosztował 700zł
Wolałbym kusze, niestety są nielegalne.
Znasz się na broni treningowej tego typu lepiej ode mnie i dzięki za opinię.