👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nasrane,narzygane i naszczane....ale telefon rzecz święta i trzeba wygrzebać

@up przecież by chyba bez niego umarła. Telefon w tych czasach ważniejszy od czegokolwiek nawet od tlenu

Dyspozycyjny, czyli 3 w nocy ma być pod telefonem na każde zawołanie szefa. To miałeś na myśli i nie wykręcaj się teraz.
Lares86 napisał/a:
Dyspozycyjny, czyli 3 w nocy ma być pod telefonem na każde zawołanie szefa. To miałeś na myśli i nie wykręcaj się teraz.
Nie, pracuje od 9 do 21, czyli tak, jak otwarty jest jeden wielki market w którym znajduje się mój sklep. Co pracownik robi poza godzinami pracy oraz w swoje wolne - nie wnikam.
Teraz ciekawe czy przykłada do policzka z resztkami ludzkich wydzielin, czy w powietrzu trzyma jak co niektórzy kierowcy. Może stąd się ten zwyczaj wziął

Telefon to iPhone X więc każdy by sie w gowno rzucił żeby go wyciągnąć bo kosztuje 5 tysi
Lares86 napisał/a:
Weź się już nie ośmieszaj. Jesteś w pracy, odbierasz od szefa. Nie ma Cię, masz w dupie. Ja jakoś potrafiłem zrozumieć, co napisał.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie