Taka magiczna motosztuczka kierownika kawasaki.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-12-08, 18:26
Jaka jest ulubiona kawa motop🤬d?
Kawasaki
Dowcip autorski. Jestem kreatywny. Wyszedłem ze strefy komfortu i dziele się z wami moim otwartym umysłem.
Kawasaki
Dowcip autorski. Jestem kreatywny. Wyszedłem ze strefy komfortu i dziele się z wami moim otwartym umysłem.
Gdynia, ul. Janka Wiśniewskiego
a wiadomo co zrobił Janek
(s) padł
google.pl/maps/@54.5380771,18.5021279,3a,67.9y,345.51h,85.57t/data=!3m...
a wiadomo co zrobił Janek
(s) padł
google.pl/maps/@54.5380771,18.5021279,3a,67.9y,345.51h,85.57t/data=!3m...
czytam te Wasze komentarze nt motop🤬d i odnosze wrazenie ze zwyczajnie zazdroscicie, że ktoś ma taka pasję, a Wam nie pozwala na to baba, matka, córka, kasa i Ojciec RydZyk
klubber napisał/a:
czytam te Wasze komentarze nt motop🤬d i odnosze wrazenie ze zwyczajnie zazdroscicie, że ktoś ma taka pasję, a Wam nie pozwala na to baba, matka, córka, kasa i Ojciec RydZyk
to wolę nie mieć pasji, ale szanować swoje zdrowie
programista4k napisał/a:
to wolę nie mieć pasji, ale szanować swoje zdrowie
Współczuję. Nie mając pasji, to musisz być bardzo smutnym człowiekiem.
klubber napisał/a:
czytam te Wasze komentarze nt motop*zd i odnosze wrazenie ze zwyczajnie zazdroscicie, że ktoś ma taka pasję, a Wam nie pozwala na to baba, matka, córka, kasa i Ojciec RydZyk
Mylisz pojęcia - my nie zazdrościmy tylko gardzimy pajacami na motorach. To, że jeżdżę na czymś nie oznacza "pasji".
Wiesz ze ciebie nigdy nie będzie stać na takie kawasaki? Bo nowe kosztuje tyle co twoja kawalerka
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie