Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu
Zgubił telefon i klucze podczas włamania
konto usunięte • 2017-03-30, 21:56
Cytat:

Policjanci z zespołu do walki z przestępczością samochodową północnopraskiej rejonówki zatrzymali 26-latka podejrzanego o włamanie do busa i kradzież elektronarzędzi o wartości ponad 7 tys. złotych. W wyjaśnieniu sprawy pomogły znalezione w miejscu zdarzenia telefon i klucze z brelokiem należące do sprawcy. Marcin L. karany wcześniej za kradzieże i rozbój usłyszał kolejny zarzut, tym razem kradzieży z włamaniem. Teraz o jego losie zadecyduje sąd. Grozi mu do 10 lat pozbawienia wolności.

Teraz 10 lat ktoś inny będzie dbał o jego klucze

źródło:
strona KSP
Zgłoś
8765tj 2017-03-30, 22:20 5
Snah napisał/a:

Teraz 10 lat ktoś inny będzie dbał o jego klucze
P

O stan jego odbytu zadbają pewnie koledzy z celi
Zgłoś
b0r000 2017-03-31, 1:02 1
Geniusz zbrodni, nie ma co.
Zgłoś
konto usunięte 2017-03-31, 9:45 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
e555 2017-03-31, 22:07 1
W sumie banalna sprawa jak chce się kogoś wrobić!
Czy to pańskie klucze/ telefon?
Zgłoś
Pistoleroo 2017-03-31, 22:34 2
Mojej koleżance z pracy w noc wigilijną 2 lata temu włamali się do auta i ukradli radio (ORI z Fiesty )
Ok godz. 6 rano obudził ją dzwonek do drzwi - patrol mundurowych, z pytaniem czy to jej Fiesta stoi pod blokiem.
Zaprosili ją na dół aby oceniła straty (brak radia i wybita szyba).
Na dywaniku pod fotelem pasażera leżał telefon komórkowy - nie był własnością poszkodowanej.

Ok godz 12 już miała wezwanie na komendę aby zidentyfikować swoje radio. Podobno mina gościa, który odsypiał wigilijną pracowitą noc była bezcenna (ale jak wy mnie....?)
Oczywiście wszystkie trofea z nocnej eskapady miał w mieszkaniu.
Zgłoś
konto usunięte 2017-03-31, 23:30 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
wolfclaw 2017-04-01, 0:29
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2017-04-01, 0:41
Janusz Włamywacz.
Zgłoś
dr_dex 2017-04-01, 0:44
Zgłoś
dziwka84 2017-04-01, 1:07 2
Zgłoś
SaveTheTrees 2017-04-01, 6:35
Ja tam nie muszę zamykać auta. Mam szereg zabezpieczeń przed kradzieżą - wiek, przebieg, rdza - to najważniejsze z nich. Poza tym, odpalić go umiem tylko i wyłącznie ja.
Zgłoś
konto usunięte 2017-04-01, 6:59
10 lat mu grozi, ale dostanie maksymalnie 2 a może nawet i kilka miesięcy jak do sądu apelacyjnego obrona się odezwie >.>
Zgłoś
Cyrk 2017-04-01, 11:55
Zgłoś
konto usunięte 2017-04-01, 19:56
polak jak czegoś codziennie nie ukradnie, to jakby zgubił.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem