te pranki/dowc🤬y uliczne są coraz debilniejsze i zupełnie nie dziwię się, że panny kazały mu ogólnie sp🤬alać.
Aż zawołam żonę z kuchni, żeby jej to pokazać
Aż zawołam żonę z kuchni, żeby jej to pokazać
podpis użytkownika

K🤬a, jak bardzo ludzie się nie sk🤬ią, żeby nabić sobie popularność na yt. Kiedyś z🤬by robiły tylko z siebie debili dla popularności, a dziś próbują wciągać innych w swoją debilną gierkę. Skoro nawet znalazł się jeden z🤬b łapiący przypadkowe laski za cycka dla poklasku (aż wstyd przyznać, że polska ziemia go zrodziła), to już nic mnie nie zdziwi.
Pytanie tylko, jak bardzo są w stanie ludzie sk🤬ić, tylko po to by napić sobie wyświetleń na yt.
Pytanie tylko, jak bardzo są w stanie ludzie sk🤬ić, tylko po to by napić sobie wyświetleń na yt.

Kiedyś istniał taki zawód czy tytuł jak BŁAZEN - teraz jest Youtube'r.
Jaki dowcipniś, drzeć łacha z ludzi starszych, kobiet czy gimbusów to tacy potrafią. Ale chciałbym zobaczyć jak taki kozak podchodzi do np. kibola Wisły Kraków i pyta: "Przepraszam Cię, masz wyraz twarzy niezmącony myślą żadną dlatego chciałem Cię zapytać czy masz mózg i czemu nie siedzisz w pierdlu za sam ryj" albo "Dlaczego nie jesteś za Cracovią, przecież Wisła to k🤬a". Wtedy to bym sikał ze śmiechu, a gość byłby kozak. Tyle że jego popisy (a raczej popis) oglądali byśmy w dziale hard:D
Czasami musimy wyjść z kuchni, robienie loda przy kuchence może źle się skończyć...

dokładnie, poziom tych nagrań (neutralne słowo) jest coraz niższy, bardzo mało perełek :c

Zadziorna napisał/a:
Czasami musimy wyjść z kuchni, robienie loda przy kuchence może źle się skończyć...
No to chodź, op🤬lisz mi gałę po same jaja

@up
dla mnie jestes najwiekszym przegrancem na sadistic, i pasujesz bardziej do wiocha.pl
pozdrow kolegów z tesco
dla mnie jestes najwiekszym przegrancem na sadistic, i pasujesz bardziej do wiocha.pl
pozdrow kolegów z tesco