ciekawie się tłumaczył w sumie z tego gw🤬tu
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..

podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
48-letni Melvin Jackson. to brat Michaela Jacksona i wszystko jasne
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Cytat:
Myślałem, że ona nie żyje! – tłumaczył się policji 48-letni Melvin Jackson. Może uniknąć kary.
Przecież nekrofilia też jest niezgodna z prawem i karalna.
podpis użytkownika
twój stary wali mi konia gównem
@omgwtflol
Nekrofilia jest zakazana, ale kobieta żyła. Więc się pytam gdzie tu nekrofilia?
Btw: mogła mdleć w domu.
Nekrofilia jest zakazana, ale kobieta żyła. Więc się pytam gdzie tu nekrofilia?
Btw: mogła mdleć w domu.

@omgwtflol przeczytaj artykul z linka zanim sie zaczniesz pluc (ps super nick).
melvin jackson... nic nie mowie, ale wiecej jest czarnych melvinow niz bialych... zaden rasizm, stwierdzenie faktu
melvin jackson... nic nie mowie, ale wiecej jest czarnych melvinow niz bialych... zaden rasizm, stwierdzenie faktu
no jasne... "k🤬a przecież leżą sobie zwłoki na ulicy to można dymać! o c🤬j ta awantura?" k🤬a... całe stany

podpis użytkownika
matko bosko kochano

Prawo w Missouri jest porąbane. Za gw🤬t można załapać się nawet na dożywocie, natomiast nekrofilia nie podlega żadnej karze. Kutafon więc ma o co walczyć.

Basika lubisz być gw🤬cona że Ci się to prawo nie podoba?
Gw🤬t dla normalnej kobiety jednak nie jest niczym fajnym, a nekrofilia to już tak za bardzo nikomu nie szkodzi jak rodzina nie wie

Gw🤬t dla normalnej kobiety jednak nie jest niczym fajnym, a nekrofilia to już tak za bardzo nikomu nie szkodzi jak rodzina nie wie

"Przepraszam, ale ja poruszyłem tę panią za nogę, żeby sprawdzić, i ona w ogóle nie drgnęła. Naprawdę myślałem, że nie żyje"
I wszystko jasne, porusz za nogę , nie drgnie? Jest Twoja
I wszystko jasne, porusz za nogę , nie drgnie? Jest Twoja

K🤬a debile, mówię że nekrofilia jest karalna nawiązując do tego:
Po c🤬j tłumaczy się że niby nie żyje, skoro i tak poszedłby siedzieć? I gdzie tu unikanie kary?
Cytat:
Myślałem, że ona nie żyje! – tłumaczył się policji 48-letni Melvin Jackson. Może uniknąć kary.
Po c🤬j tłumaczy się że niby nie żyje, skoro i tak poszedłby siedzieć? I gdzie tu unikanie kary?
podpis użytkownika
twój stary wali mi konia gównem