👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
halman wrzucił kiedyś z kurą ale mu piw nie dali bo do dzioba pchał i poszło do kosza.
bungman napisał/a:
halman wrzucił kiedyś z kurą ale mu piw nie dali bo do dzioba pchał i poszło do kosza.
Ale musisz mieć małego ze zakładasz gumę żeby zadowolić wiewiórę bo być nic nie poczuła

Wcisnął palcem (albo nie) kondona zdechłej wiewiórce w dupe w nadziei, że posypią się piwa
Pralpunkt napisał/a:
Ale musisz mieć małego ze zakładasz gumę żeby zadowolić wiewiórę bo być nic nie poczuła
Guma jest po to, żeby pękające żebra się tak mocno nie wbiły.
marian.wiertarski napisał/a:
No to ktoś zgw🤬cił biedaczke przyznać się kto
Skąd wiesz, że to samica???

aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Skąd wiesz, że to samica???
No właśnie. Może to nie wiewiórka tylko Wiewiór

Sorry Wiewiór.
Barnellini napisał/a:
Sorry Wiewiór.
Czyli się przyznajesz...
chyba fake , bo czy nie powinna mieć wyprutych wnętrzności ? Prezerwatywa wskazuje na przeciętny rozmiar c🤬ja ..
Robota azjaty. W końcu mógł poczuć odrobinę cianej włochatiści. Czip i dejl tego nie zapomną...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie