Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
🔥 Drift bmw po polsku - teraz popularne
pazuzu 2024-07-28, 21:37 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Andrzejas 2024-07-28, 21:38 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Geraldinio 2024-07-28, 21:39 1
Zgłoś
CzerstWybut 2024-07-28, 21:41 6
Zgłoś
Arczi88tor 2024-07-28, 21:43 5
Chciałbym tylko podziękować tym osobom które tam protestowały 👍🇵🇱❤️ ci ludzie z platformy są chorzy psychicznie.
Zgłoś
Geraldinio 2024-07-28, 21:51 1
CzerstWybut napisał/a:

Klasyczne zagranie komucha pedała.(...)

i to jest klasyczny argument pisowca. ZERO merytorycznych argumentów. Komuch pedał i koniec. a potem bełkot xd. Beka z was pisowcy szaleńcy.
Zgłoś
Andrzejas 2024-07-28, 21:54 4
Zgłoś
CzerstWybut 2024-07-28, 21:57 6
macie swoją wolność tępe lewary.
Zgłoś
Andrzejas 2024-07-28, 21:58 4
Geraldinio napisał/a:

i to jest klasyczny argument pisowca. ZERO merytorycznych argumentów. Komuch pedał i koniec. a potem bełkot xd. Beka z was pisowcy szaleńcy.

Nie doczytałeś do końca jego komentarza. Argumentacja jest chwilę później. Skup się. Czytanie to jedna z podstawowych umiejętności.
Zgłoś
pazuzu 2024-07-28, 21:58 1
Zgłoś
Geraldinio 2024-07-28, 22:01
Andrzejas napisał/a:

No właśnie. Na tym polega demokracja. Władzę wybiera większość, czyli najmniej kompetentna część narodu.
Słusznie zauważyłeś to na przykładzie łożenia hajsu na więzienia. To też jeden z poronionych pomysłów, którego zrozumieć się nie da.
PiS otwarcie skrytykował ten wysryw Holandowej za co otrzymali pozwy sądowe, bo sądy nie są w naszym kraju sprawiedliwe a służą orzekaniu na korzyść panującej władzy. Dlatego żaden patriota nie pomyśli, żeby grzecznie złożyć zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa na takiego Sutryka, tylko pójdzie po rozum do głowy, a co za tym idzie, po kij i pochodnię.
Sztuka też ma swoje granice tolerancji i dlatego muzyka Szczerskiego czy Bartnikiewicza jest banowana w miejscach publicznych.
Z tego samego powodu dostaniesz pałą po grzbiecie, jeśli na rynku wyciągniesz pindola przed dziećmi w ramach swojego głębokiego w treść performance'u artystycznego. Możesz nawet podeprzeć się tym, że emanowanie przyrodzeniem przed nieletnimi ma walory edukacyjne w sferze wychowania seksualnego. Na nic to. Po prostu takie zachowania są niedozwolone w zdrowym społeczeństwie i tego należy się trzymać, bo nie jesteśmy (jeszcze) krajem trzeciego świata, w którym wszystko wszystkim wolno.

ale zdajesz sobie sprawę, że demokracja to przede wszystkim PRZESTRZEGANIE KONSTYTUCJI i praworządności, czyli to, co nam UE zarzucała za rządów PIS? Udowodnij że UE jest niedemokratyczna i autokratyczna, albo zamilknij, bo się kompromitujesz.
Zgłoś
Pedalski_Wlamywacz_2 2024-07-28, 22:01
Zgłoś
Andrzejas 2024-07-28, 22:02 3
pazuzu napisał/a:

Piszesz ze gardzisz śmieciami co nie szanują ludzi którzy narażają swoje życie i poświęcają wiele itd.
To teraz mi powiedz gdzie napisałem że nimi gardze? proste pytanie gdzie napisałem że gardze strażnikami granic czy naszymi żołnierzami ? Proszę o mój cytat gdzie nimi gardze.
Nie znajdziesz bo nic takiego nie napisałem ale po prostu jestes z🤬bem który nie umie czytać i sobie dorabiasz własną ideologię.

Ty jesteś kretynem! Przecież każdym komentarzem to potwierdzasz. Myślisz, że nie umiemy czytać między zdaniami? Że musi być czarno na białym "gardzę polskim żołnierzami na granicy"? Nie musi. Twoja postawa sama to krzyczy głośno i wyraźnie.
Zgłoś
konto usunięte 2024-07-28, 22:03 3
Kiedy zamykali kopalnie, górnicy siedzieli cicho, bo im władze zapychały ryje odszkodowaniami i rentą
Kiedy zaczął się szum koło fit for 55 i reszty gadzich agend, to się rolnicy obudzili, a połowa ludzi miała wielkie pretensje, że stoją w korkach
Teraz, kiedy do kibiców dołączają już nawet babcie z ulicy, serce mi rośnie, bo już wiem, że naród powoli ogarnia co się dzieje
Zgłoś
takamahi 2024-07-28, 22:06 4
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem