"patrioci" nagrywali to kastetem, czy kijem bejsbolowym?
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
I prawidłowo, j🤬 ten paszkwil co opluwa polski mundur
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Geraldinio napisał/a:
Ważne, że nie widłami, ani siekierą twoich braci

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Czyli teraz "patrioci" chcą decydować kto jakie filmy może oglądać? podpowiem że jak nie chcieli go oglądać to po prostu mogli odejść 💁♂️ może nie znaleźli pilota od tv i biedni nie wiedzieli co mają ze sobą zrobić 🤣
dżonyłojlker napisał/a:
Ważne, że nie widłami, ani siekierą twoich braci
Mam tylko jednego brata, nie rozumiem, co on ma do tego, nie pij tyle.
podpis użytkownika
Geraldinio napisał/a:
Mordą twojej starej
szoopyoku napisał/a:
Mordą twojej starej
Powyżej widzimy klasyczną odzywkę przedstawiciela dawnej elity szlacheckiej zwanej gimbusem. Prawak używając legendarnej broni w postaci słów "twoja stara" myśli, że zabłysnął elokwencją na Sadolowej dzielni i wali sobie konia do własnego prawilnego posta. Jako gatunek szkodliwy i wymierający, nie wie, że świat się zmienia i wkrótce matka natura zrobi swoje usuwając jego geny z puli, bo nigdy już ze swoim zj🤬ym mózgiem nie zar🤬a.
Czytała Krystyna Czubówna.
podpis użytkownika
Geraldinio napisał/a:
Mam tylko jednego brata, nie rozumiem, co ona ma do tego, nie pij tyle.
Brat transwestyta?
A ja mam tego ambiwalentny stosunek. Niby jestem rasista i patriota, ale z drugiej strony jak ten paszkwil pokazuje, że przejście przez polską granicę to piekła to robi zajebistą reklamę po której ciapatym się odechce.
Jacek Sutryk! Jedno z największych raczysk mojego miasta.
podpis użytkownika
Quae nocent, docent
Geraldinio napisał/a:
Pisze się patrioci. Bez cudzysłowu. I nagrywali to smartfonem. Jakbyś mieszkał w mieście, to wiedziałbyś co to takiego. A teraz won do stodoły spać, bo rano musisz iść po wodę.
podpis użytkownika
Quae nocent, docent
pazuzu napisał/a:
Czyli teraz "patrioci" chcą decydować kto jakie filmy może oglądać? podpowiem że jak nie chcieli go oglądać to po prostu mogli odejść 💁♂️ może nie znaleźli pilota od tv i biedni nie wiedzieli co mają ze sobą zrobić 🤣
W takim razie sutryk w ramach równowagi będzie puszczał filmy kontrowersyjne dla drugiej strony?