📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
To powinien być tylko wstęp, dalej powinni wywieźć na taczkach tego co to przyklepał
na początku tego "filmu " powinien być komunikat iż jest to wyimaginowana fabuła nie mająca nic wspòlnego z prawdą .
Byłem w Glesgow i widziałem 2 tygodnie temu plakat kinowy
Green
Border
Szkoci to muszą teraz w kinach oglądac
Green
Border
Szkoci to muszą teraz w kinach oglądac
Sadistic to nie miejsce dla lewackiej ideologii i osób z zaburzeniami lpg więc nie pocić się w komentarzach bo i tak jest was tu max 2%
Dyskusja ostra widzę
Jak się ma do tego filmu wcześniejsze arcydzieło Polskiej kinematografii pt.
Smolensk ?
Jak się ma do tego filmu wcześniejsze arcydzieło Polskiej kinematografii pt.
Smolensk ?
pazuzu napisał/a:
Nic nie popieram a po po prostu krytykuje zachowanie tych z🤬bow. W demokratycznym państwie nie może być tak że jakies bojówki decydują jaki film może być pokazywany a jaki nie. I jak dany film mi się nie podoba to po prostu go nie oglądam
Jest opcja by dopłacić jeszcze stówę i móc dodawać do ignorowanych takich z🤬bów jak to coś powyżej?
@pazuzu: wolnoć Tomku w swoim domku , na publicznej imprezie każdy może wyrazić swoje zdanie na dany temat. W kościele na zamkniętej "imprezie "można krzyczeć z megafonem - tak samo można i tutaj. Skrajności przyciągają skrajności , jedni odklejeńcy prowokują filmem w publicznym miejscu a inni odklejeńcy świecą latarką w ekran . Ci ktorzy łamią prawo powinni ponieść konsekwencje.Wolność słowa jak i wolność wyrazania swojego zdania powinny być respektowane ponad wszystko - zawsze równo dla obu stron!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie